Καρφίτσα δεν έπεφτε στο Καλλιμάρμαρο το βράδυ της Τετάρτης, όπου χιλιάδες άτομα βρέθηκαν στο στάδιο για να γιορτάσουν παρέα με τον αγαπημένο τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου τα 50 χρόνια του στην ελληνική δισκογραφία σε μια συγκινητική συναυλία.

Κατάμεστο το Παναθηναϊκό Στάδιο στη συναυλία για τα 50 χρόνια του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στην ελληνική δισκογραφία


Νεαροί αλλά και «βετεράνοι» θαυμαστές του αιώνιου έφηβου ροκά Βασίλη Παπακωνσταντίνου, κατέφθασαν από νωρίς το απόγευμα στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να εξασφαλίσουν τη θέση τους, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο η κίνηση στους γύρω δρόμους ήταν «στο κόκκινο».



Με το γνωστό σύνθημα «Βασίλη ζούμε για να σ' ακούμε», δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, μέσα από τους στίχους σπουδαίων ποιητών και τις μελωδίες των πιο ταλαντούχων συνθετών, τραγούδησαν παρέα με τον σπουδαίο Παναθηναϊκό Στάδιο, χαρίζοντάς του μια αξέχαστη βραδιά.





Και τι δεν είχε αυτή η συναυλία, η οποία δεν έχασε λεπτό τον παλμό της. Μελωδίες και στίχοι των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Λοΐζου, Θάνου Μικρούτσικου, Τάσου Λειβαδίτη, Κώστα Καρυωτάκη, Νίκου Καββαδία, Νικόλα Άσιμου και πολλών άλλων, γέμισαν το στάδιο και πρόσφεραν στους θεατές ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στον χρόνο.




Από τη συναυλία, δεν θα μπορούσε να λείπει φυσικά και η σύντροφος της ζωής του Παναθηναϊκό Στάδιο, Ελένη Ράντου, η οποία μέσα από τους λογαριασμούς της στα social media, ανέβαζε στιγμιότυπα από την ξεχωριστή αυτή βραδιά.



H μεγάλη συναυλία που ο Βασίης Παπακωνσταντίνου γιόρτασε τα 50 χρόνια στη δισκογραφία.


1-Vasilis-Papakonstantinou-2_2
1-Vasilis-Papakonstantinou-3_2
1-Vasilis-Papakonstantinou-4_2
1-Vasilis-Papakonstantinou-5_2
1-Vasilis-Papakonstantinou-6_2
1-Vasilis-Papakonstantinou-7_2