Αν και έχουν περάσει μόλις πέντε μήνες από την ημέρα που η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το σώμα της φαίνεται να έχει ξεχάσει την εγκυμοσύνη.

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε τον γιο της στις 3 Ιανουαρίου 2023, με την ίδια να δίνει περισσότερη βάση στη σωστή διατροφή και τη γυμναστική σχεδόν αμέσως μετά τη γέννηση του μικρού και τα αποτελέσματα είναι άμεσα και ορατά στις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είχε αποκαλύψει ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε περισσότερα από 20 κιλά, ωστόσο σχεδόν δύο μήνες μετά τη γέννηση του γιου της η ίδια είχε ήδη καταφέρει να επαναφέρει το σώμα της στις εντυπωσιακές αναλογίες του.

Με άκρως fit εμφάνιση στην προπόνησή της

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν και πρόσφατα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η παρουσιάστρια με τους διαδικτυακούς της φίλους, στα οποία καταγράφεται η ίδια πριν και μετά την προπόνηση στο γυμναστήριο.



Σε αυτές καταγράφεται να ποζάρει φορώντας μία μίνι αθλητική φούστα και ασορτί μπουστάκι.



Υπενθυμίζεται ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έκανε πρόσφατα ακόμα δύο εμφανίσεις που συζητήθηκαν, με την ίδια να τραβάει τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους!

Η πρώτη ήταν στη βάφτιση του γιου της Ιωάννας Σιαμπάνη και του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου, όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου καταγράφηκε από τον φωτογραφικό φακό στο πλευρό του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου.


Η δεύτερη ήρθε μόλις λίγες ημέρες αργότερα, με την παρουσιάστρια να απαθανατίζεται σε βραδινή έξοδο με τον επιχειρηματία σύζυγό της και τα πεθερικά της.

1-konstantina-spyropoulou-6
1-konstantina-spyropoulou-3
1-konstantina-spyropoulou-4
1-konstantina-spyropoulou-5