Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενήθηκε το πρωινό της Τρίτης 13/6 η Ελισάβετ Μουτάφη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος ξεχώρισε με τη συμμετοχή της στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» της ΕΡΤ, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.


«Φυσικά και έκανε καλό στο Θέατρο το #metoo, παντού έκανε καλό. Εγώ δεν βγήκα να μιλήσω, γιατί δεν ήμουν ούτε θύμα ούτε μάρτυρας. Μου ζητάνε να πω την άποψή μου… ποια άποψη, παιδιά; Όταν έχει συμβεί βίαιη συμπεριφορά σε έναν άνθρωπο, εννοείται ότι είμαστε με το μέρος του. Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε;», ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη. Πώς βλέπει το αίτημα του Πέτρου Φιλιππίδη να επαναπροβληθούν οι επαναλήψεις των σειρών που έχει πρωταγωνιστήσει στην τηλεόραση;


«Είναι μία ερώτηση δύσκολη, το έχω σκεφτεί πολύ. Εμένα ο Πέτρος δεν μου φέρθηκε ποτέ άσχημα, δεν έτυχε, δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Όμως οι συναδέλφισσες, που είναι φίλες και αξιόλογες, δεν τρελάθηκαν μια μέρα και βγήκαν και είπαν ότι συνέβη αυτό. Ένας άνθρωπος που έχει μία τέτοια επικινδυνότητα θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρίσκεται στον χώρο εργασίας, γενικά όχι μόνο στην τηλεόραση. Εγώ δε νιώθω ότι θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε θα πήγαινα να τον δω στο θέατρο», απαντά η Ελισάβετ Μουτάφη. «Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής. Όταν ένας άνθρωπος έχει φερθεί βίαια σε συναδέλφους μου, δεν νιώθω ότι θα ήθελα να πάω να δουλέψω μαζί του», ξεκαθαρίζει η Ελισάβετ Μουτάφη.