Η Ελένη Χατζίδου θυμήθηκε μια δυσάρεστη στιγμή από το παρελθόν, όταν δέχτηκε εμπρηστική επίθεση από αγνώστους.

Αφορμή στάθηκε ένα θέμα που συζήτησαν στο πλατό του «Breakfast@Star», σχετικά με τον stalker που απείλησε να βάλει φωτιά στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ.


«Mου έχουν κάψει το αυτοκίνητο»

Τότε, η τραγουδίστρια θυμήθηκε ότι στο παρελθόν έκαψαν το αυτοκίνητό της στην πιλοτή της πολυκατοικίας όπου διέμενε. «Δεν είχα δει το θέμα αυτό στη σκαλέτα, αλλά εμένα μου έχουν κάψει το αυτοκίνητο», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν βρήκαμε ποτέ το άτομο που το έκανε»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στην πιλοτή της πολυκατοικίας μου μού έχουν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο. Είναι μία περίεργη κατάσταση, γιατί δεν βρήκαμε ποτέ το άτομο που το έκανε. Όλων το μυαλό κάπου πάει…».

«Υπάρχουν άνθρωποι που δεν μένουν στα λόγια»

«Γενικά είναι μία δύσκολη κατάσταση και υπάρχουν άνθρωποι που όντως τα κάνουν και δεν μένουν στα λόγια», πρόσθεσε στο τέλος η Ελένη Χατζίδου.

Να σημειωθεί ότι το περιστατικό συνέβη το 2017, με την τραγουδίστρια να βρίσκεται στο σπίτι της, όταν άκουσε εκρήξεις από την πιλοτή.

Το περιστατικό του εμπρησμού

Στη συνέχεια διαπίστωσε με έκπληξη πως πρόκειται για το αυτοκίνητό της. Στη 01:20 έγινε κλήση στην Πυροσβεστική και άμεσα έφτασαν δύο οχήματα στην περιοχή της Γλυφάδας, όπου διέμενε η Ελένη Χατζίδου, για να σβήσουν τη φωτιά.

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε κατάθεση στην Αστυνομία, λέγοντας πως το μυαλό της πηγαίνει σε μια γυναίκα, αφού την προηγούμενη εβδομάδα άγνωστοι είχαν ρίξει οξύ στο όχημά της.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: