Η µεγάλη επιτυχία που γνώρισε πέρυσι στο θέατρο «Αλσος» η επιθεώρηση της ∆ήµητρας Παπαδοπούλου «Τι ζούµε, ρε;» ανοίγει τον δρόµο για τη νέα υπερπαραγωγή που βλέπουµε αυτό το καλοκαίρι, µε φόντο το καταπράσινο Πεδίον του Αρεως, από την ίδια ζηλευτή οµάδα συντελεστών.

«Τι φάση πάλι, ρε;», η ολοκαίνουργια επιθεώρηση της Δήµητρας Παπαδοπούλου, έκανε πρεµιέρα στο θέατρο «Αλσος» µετά την περσινή sold-out επιτυχία! Ενας από τους πρωταγωνιστές είναι ο ταλαντούχος Πάνος Μουζουράκης, που για δεύτερη φορά συνεργάζεται µε τη ∆. Παπαδοπούλου στο «Αλσος».

Το «Secret» βρέθηκε στην παρουσίαση των συντελεστών και µίλησε µε τον αγαπηµένο καλλιτέχνη.

«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα»

«Πέρσι ήταν τόσο πετυχηµένο αυτό που κάναµε -οπότε είχαµε να το ανταγωνιστούµε και αυτό-, που στην αρχή λίγο κώλωσα. Επειδή εδώ όµως η επιτυχία µοιράζεται σε πολύ ταλαντούχους ανθρώπους και είναι το θέαµα που νικάει -δεν είναι να πεις µια συναυλία του Μουζουράκη-, ξέρω πως η επιτυχία είναι πάλι δεδοµένη. Πιστεύω πολύ σε αυτή την οµάδα... Θα κουράσω να το λέω, αλλά ο κύριος Μαροσούλης και ο κύριος Κοταρίδης έχουν καταφέρει και µας έχουν κάνει οικογένεια. Χρησιµοποιούν αυτή την υπέροχη τακτική από τα βάθη της καρδιάς τους -που έχει µέσα ευγνωµοσύνη- να σε ανεβάζουν τόσο ψηλά», τονίζει και η
Εδώ, στο θέατρο, δουλεύουµε δύο µήνες ακατάπαυστα πρόβες, για να παρουσιάσουµε κάτι που θα παίξει τρεις µήνες και µετά θα εξαφανιστεί.
κουβέντα πάει στην τηλεόραση και στα σχέδιά του: «Η αλήθεια είναι πως η τηλεόραση είναι εξίσου κουραστική. Εδώ, στο θέατρο, δουλεύουµε δύο µήνες ακατάπαυστα πρόβες, για να παρουσιάσουµε κάτι που θα παίξει τρεις µήνες και µετά θα εξαφανιστεί. Και στην τηλεόραση κάθεσαι δεκαπέντε ώρες τη µέρα, για να βγάλεις δύο σκηνές και επτά ατάκες, οι οποίες όµως θα µείνουν για πάντα. Αµα καταφέρω να συνδυάσω τις πρόβες του θεάτρου... γιατί έχω µια τελειοµανία... Η αλήθεια είναι πως έχουν συζητηθεί κάποια πράγµατα, τα οποία και εγώ ελπίζω να συµβούν, απλώς είναι τόσο γεµάτο το πρόγραµµα, που, ξέρεις, πρέπει να χωριστείς σε ένα άλλο κοµµάτι».

Οσο για το «The Voice» στον ΣΚΑΪ, λέει πως «το “Voice” θα ξεκουραστεί για λίγο. Ηδη κράτησε αρκετά και πέρασα πολύ ωραία».

Ο Πάνος Μουζουράκης, που είναι νιόπαντρος, θα περάσει τον µήνα του µέλιτος στο... «Αλσος». «Επειδή τον Σεπτέµβριο έρχεται ένα άλλο δώρο στη ζωή µου, θα ήθελα εκεί να µπορέσω να κάτσω και να χαλαρώσω. Θα το ζήσουµε το... µέλι», λέει χαριτολογώντας αναφερόµενος στην εγκυµοσύνη της συντρόφου του, Μαριλούς Κοζάρη.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 10 Ιουνίου 2023.