Στον καναπέ του «Χαμογέλα και Πάλι» η δημοσιογράφος Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για την πορεία της στον χώρο, αλλά και για τη ζωή της.

Η Μαρία Αναστασοπούλου ξεκίνησε την κουβέντα, λέγοντας πως οι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης είναι πιο «κλειδωμένοι» σε σχέση με τους υπόλοιπους.

Είδες πώς τα φέρνει η ζωή

«Η δημοσιογραφία ήταν αυτό που ήθελα από μικρή αλλά όταν έκανα πρόβες στον καθρέπτη και δεν ήμουν καλή. Έλεγα στον εαυτό μου "δεν κάνεις κοριτσάκι μου". Έβλεπα πως τα "έλεγαν" οι ρεπόρτερ και έλεγα πως δεν θα τα καταφέρω αλλά είδες πώς τα φέρνει η ζωή». «Από τις επιλογές που είχα, διάλεξα αυτήν που ήταν πιο δύσκολα προβλέψιμη»

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πρώτη φορά που βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη και για τα συναισθήματά της εκείνη την ημέρα.

Ήταν μία πολύ συνειδητή απόφαση

«Το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκα σαν "πουλάκι", κανείς δεν ξέρει γιατί. Ήταν μία πολύ συνειδητή απόφαση που την είχα δουλέψει πολύ μέσα μου. Είχα μία φοβερή προσμονή και αγωνία για το πώς θα βγει γιατί ήμουν με έναν άνθρωπο σαν τον Γιώργο Παπαδάκη που είναι αυτός που είναι και δεν είχα βρεθεί ποτέ τηλεοπτικά. Και σκεφτόμουν εάν θα κουμπώσουμε. Δεν σου κρύβω πως από τις επιλογές που είχα, διάλεξα αυτήν που ήταν πιο δύσκολα προβλέψιμη για το πώς θα εξελιχθεί», είπε αρχικά h Μαρία Αναστασοπούλου.

Πήγε καλύτερα από όσο περίμενα

«Ο Γιώργος φέτος απέδειξε πως παρότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει φτιάξει την πρωινή ζώνη και όλοι οι υπόλοιποι στη συνέχεια ακολουθήσαμε αυτά τα βήματα, και κάνει αυτή τη δουλειά 32 χρόνια, πως μπορεί να γίνει και αλλιώς και πήγε καλύτερα από όσο περίμενα πως θα πάει», πρόσθεσε. «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο με αυτήν την εμπειρία»

Η Μαρία Αναστασοπούλου είπε πως στην αρχή ήταν δύσκολο γιατί έπρεπε να μπει σε μία ομάδα που είναι ήδη χτισμένη και έπρεπε να προσαρμοστεί αλλά τελικά ήταν πολύ γρήγορα.

Με έναν τρόπο τα βρίσκουμε

«Δεν είναι εύκολο αλλά με έναν τρόπο τα βρίσκουμε. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο με αυτήν την εμπειρία αλλά ακούει και τη δική σου άποψη και πρόταση για την εκπομπή. Εγώ λειτουργώ με κάποια πλαίσια και κουτάκια. Η συμφωνία μου με τον Ant1 είναι πως πάω να συνεργαστώ με τον Γιώργο.

Καμία κουβέντα για να είμαι μόνη μου

Δεν έγινε καμία κουβέντα για να είμαι μόνη μου του χρόνου και δεν γνωρίζω κάτι γι’ αυτό. Αν υπάρχει κάποια σκέψη δεν μπορώ να το γνωρίζω αλλά εγώ δύσκολα μπορώ να φανταστώ το "Καλημέρα Ελλάδα" χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη. Όποιος και να κάνει την εκπομπή εμένα θα μου ξινίσει. Το "Καλημέρα Ελλάδα" έχει δίπλα τον Γιώργο Παπαδάκη».

Δεν αποκλείω να παρουσιάσω μία ψυχαγωγική εκπομπή

Η Μαρία Αναστασοπούλου μίλησε για το εάν θα παρουσίαζε κάποιου άλλου είδους εκπομπή και είπε πως γενικά δεν λέει ποτέ πως δεν θα έκανε κάτι γιατί αυτό μπορεί να αλλάξει στο μέλλον.

«Δεν αποκλείω τίποτα. Αυτό είναι το πλαίσιο της δουλείας μας. Εγώ βλέπω με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τοπ πώς προσεγγίζετε τα ενημερωτικά θέματα και πραγματικά πολλές φορές έχουμε πάρει ιδέες από εκπομπές που έχουν και άλλο περιεχόμενο. Δεν αποκλείω τίποτα πραγματικά». «Νιώθω ευγνώμων με τον Ant1 γιατί μου έχει εμπιστευτεί πολλά πράγματα»

Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην εκπομπή «Αρένα» που παρουσιάζει και είπε πως αυτό προέκυψε καθώς υπήρχε μία ιδέα για μία βραδινή εκπομπή που δεν υπάρχει σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η πρόταση δεν ήταν στην αρχική συμφωνία

«Μου έγινε αυτή η πρόταση στην πορεία δεν ήταν στην αρχική συμφωνία. Νιώθω ευγνώμων με τον Ant1 γιατί μου έχει εμπιστευτεί πολλά πράγματα. Είναι μία πολύ δύσκολη εκπομπή που έχει πολύ ρεπορτάζ, έρευνα και εντελώς διαφορετικό από το πρωινό. Όλοι όσοι δουλεύουμε εκεί έχουμε όλη την εβδομάδα τον νου μας για το τι γίνεται. Στην αρχή νιώθεις λίγο δύσκολα αλλά άμα σου αρέσει γίνεται». «Υπάρχουν πολλές στιγμές που πιέζομαι στο πρόγραμμά μου» είπε η Μαρία Αναστασοπούλου

Η δημοσιογράφος μίλησε και για την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως υπάρχουν στιγμές που μπορεί να πιέζεται με το πρόγραμμά της αλλά όπως λέει, εάν θέλεις μπορείς να βρεις χρόνο για τον σύντροφό σου.

Δεν έχουμε τη δυνατότητα να βγαίνουμε

«Όταν τα έχει φέρει έτσι η ζωή που με ένα άνθρωπο έχεις πάνω - κάτω το ίδιο πρόγραμμα, είναι λίγο πιο εύκολα. Δεν έχουμε τη δυνατότητα να βγαίνουμε σε πάρτι και τέτοια αλλά βγαίνουμε μόνο Παρασκευή και Σάββατο. Μπορείς να βρεις χρόνο και διεξόδους εάν θέλεις. Υπάρχουν πολλές στιγμές που πιέζομαι στο πρόγραμμά μου. Τα πλάνα μου είναι να κάνω διακοπές. Πάμε στην Πάρο συνήθως αλλά φέτος θα πάμε στη Φολέγανδρο. Μακάρι να μπορούμε να κάτσουμε όλη μέρα σε μία παραλία» κατέληξε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: