Μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη για τη φετινή νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς «Mrs Russia», η οποία έγινε στόχος άγριας καζούρας online καθώς πολλοί θεώρησαν ότι δεν άξιζε την πρώτη θέση, έκανε η Daily Mail.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, που επικαλείται το κανάλι Topor στο Telegram, η 34χρονη Νατάλια Όσκαρ από το Χαμπάροφσκ της ρωσικής Άπω Ανατολής, είναι παντρεμένη με τον 45χρονο δισεκατομμυριούχο Ρομάν Μπεζματερνούκ. Μια από τις εταιρείες του Μπεζματερνούκ συγκαταλέγεται στη λίστα των χορηγών των καλλιστείων «Mrs Russia», στα οποία συμμετέχουν παντρεμένες γυναίκες με παιδιά.



«Το κοινό συζητά τα αμφιλεγόμενα αποτελέσματα του διαγωνισμού ομορφιάς Mrs Russia. Κάποιοι αναρωτιούνται πώς γίνεται η Νατάλια, με την εμφάνιση που έχει να κερδίσει το στέμμα της νικήτριας. Όπως φαίνεται, ο σύζυγος της Νατάλια είναι ένας δισεκατομμυριούχος που έχει χτίσει μια ολόκληρη "αυτοκρατορία" με επιχειρήσεις στον κλάδο της πώλησης οικοδομικών υλικών. Μια από τις εταιρείες του ήταν χορηγός του διαγωνισμού» αναφέρει το ρεπορτάζ του ρωσικού καναλιού.





Η απόφαση της κριτικής επιτροπής των καλλιστείων να χρίσει πριν από λίγες μέρες «Mrs Russia» τη Νατάλια Όσκαρ - το πραγματικό επώνυμο της οποίας είναι Χουντιάκοβα, σύμφωνα με ορισμένες πηγές - επικρίθηκε έντονα τόσο στα ρωσικά όσο και στα διεθνή social media. Πολλοί σχολιαστές χαρακτήρισαν «ψεύτικη» την ομορφιά της Ρωσίδας, που φαίνεται να αγαπά την πλαστική χειρουργική, ενώ άλλοι εστίασαν στις καθόλου κολακευτικές φωτογραφίες της από τον τελικό του διαγωνισμού, οι οποίες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εκείνες που έχει ποστάρει στο Instagram της.


Κάτι άλλο που προκάλεσε εξαιρετικά μεγάλη εντύπωση στους χρήστες των social medi ήταν η έντονη διαφορά ανάμεσα στις φωτογραφίες της Όσκαρ από τη βραδιά των καλλιστείων, σε σχέση με εκείνες που είναι αναρτημένες στο προφίλ της στο Instagram. Αρκετοί σχολιαστές κριτίκαραν έντονα τη «Mrs Russia» για τις «παραπλανητικές» αναρτήσεις της online, συγκρίνοντάς την εμφάνισή της σε αυτές με τις διόλου κολακευτικές εικόνες από τη βραδιά του τελικού.



Μερικές από τις πόζες που έχει ποστάρει η Νατάλια:


Σύμφωνα με το πρακτορείο NEXTA, μετά τον σάλο που προκάλεσε η επιλογή της Νατάλια Όσκαρ ως νικήτριας των καλλιστείων, οι διοργανωτές του διαγωνισμού «Μrs Russia 2023» εξέδωσαν ανακοίνωση όπου κάνουν λόγο για «κακές φωτογραφίες από λάθος γωνία λήψης» που αλλοιώνουν την εικόνα της καλλονής.

«Φέτος αποφασίσαμε να απλοποιήσουμε τα κριτήρια για τις συμμετέχουσες, αφού αυτός δεν είναι ένας διαγωνισμός ομορφιάς για μοντέλα αλλά για παντρεμένες γυναίκες. Μας εξέπληξε πολύ η αντίδραση του κοινού. Οι φωτογραφίες ήταν κακές, τραβήχτηκαν από χαμηλά. Αυτό το άτομο είναι πολύ διαφορετικό στην πραγματική ζωή», δήλωσε ένας από τους διοργανωτες.


Δείτε το σχετικό που ακολουθεί: