Ο Άγγελος Μπράτης, έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και στο απόσπασμα προβλήθηκε στο «Mega Καλημέρα», όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το GNTM, τη Βίκυ Καγιά, το Shopping Star, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός.

Κάπου τα πράγματα ολοκληρώνονται

Αρχικά, ο Άγγελος Μπράτης είπε σχετικά με την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το κανάλι του Star : «Η Βίκυ πριν το Star ήταν σε κάποιο άλλο κανάλι. Κάπου τα πράγματα ολοκληρώνονται. Βέβαια όλα αυτά τα επεισόδια τα έχασα, γιατί ήμουν στην Ιαπωνία».

Δεν νομίζω πως θα με δείτε στη θέση της Καγιά

Για το αν θα έβλεπε τον εαυτό του στη θέση της γνωστής παρουσιάστριας, ο Άγγελος Μπράτης τόνισε: «Στη θέση της Βίκυς δεν νομίζω πως γενικά μπορείτε να με δείτε. Δεν έχω τόσο ψηλά λεπτά πόδια, δεν μου πάει το ξανθό. Γενικά δεν νομίζω πως μπορεί κάποιος να πάρει τη θέση της Βίκυς. Δεν μου πάει εμένα, δεν είμαι στυλίστας, δεν ασχολούμαι με τα ρούχα των άλλων. Kαι γενικά δεν είναι σωστό ένας σχεδιαστής να μιλάει για ρούχα άλλων».

Ο Λάκης ξέρει από μόδα

Σε ερώτηση για το αν ο Λάκης Γαβαλάς θα μπορούσε να πάρει τη θέση της στο Shopping Star, ο σχεδιαστής σχολίασε: «Ο Λάκης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από μόδα, ξέρει τα πάντα, δεν υπάρχουν οι γνώσεις του, έχει χιούμορ, μιλάει πολύ γρήγορα, είναι πολύ έξυπνος, εύστροφος».

Ο Καράβας δεν ταιριάζει στο Shopping Star

Για το αν θα έβλεπε τον Γιώργο Καράβα να αναλαμβάνει την εκπομπή, ο Άγγελος Μπράτης είπε: «Δεν νομίζω ότι ταιριάζει».

Η Βίκυ Καγιά σίγουρα θα κάνει κάτι άλλο

«Σίγουρα θα κάνει κάτι άλλο η Βίκυ. Η Βίκυ Καγιά έχει γεννηθεί και μέσα της έχει έναν προβολέα. Δεν υπάρχει αυτός ο άνθρωπος», σχολίασε ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης.

Γιατί καθόταν 4 χρόνια ο Σκουλός στο GNTM αφού δεν περνούσε καλά;

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σκουλός για το GNTM, είπε: «Το πλατό ήταν αυτό που βλέπατε. Ό, τι βλέπατε εσείς, αυτό ήταν. Τι έκανε 4 χρόνια εκεί; Γιατί καθόταν 4 χρόνια εκεί αφού δεν περνούσε καλά; Εγώ ξέρω ότι όταν δεν περνάω καλά σηκώνομαι και φεύγω. Αυτό κάνω πάντα» κατέληξε ο Άγγελος Μπράτης.

Δείτε το σχετικό που ακολουθεί: