Η Ρένα Μόρφη μίλησε για τη συνέχεια της εκπομπής «Μουσικό Κουτί», την περιοδεία που ετοιμάζει με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και αποκάλυψε από που προέρχεται το όνομα Σούλη Ανατολή με το οποίο την γνώρισε το κοινό.

Στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 ήταν καλεσμένη η Ρένα Μόρφη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως αρχικά ήταν διστακτική να ερμηνεύσει τραγούδια της Μαρινέλας. Η ίδια θεωρούσε πως δεν θα τα καταφέρει καλά και θα ρεζιλευτεί.

«Το «Καμιά φορά» της Μαρινέλας δεν ήθελα να το πω. Λέω «Σιγά μην πω Μαριλένα, είναι δυνατόν; Θα γίνω ρεζίλι, δεν μπορώ να το υποστηρίξω». Αλλά είναι από τις στιγμές που τις χάρηκα και με ξεκλείδωσε.

Σίγουρα πρέπει να έχουμε αυτογνωσία μέχρι που μπορούμε σαν άνθρωποι. Αλλά από την άλλη λειτουργεί αντίθετα και αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς. Είναι μια αέναη πάλη που κάποια θα σου βγουν και κάποια όχι. Παλιά ήμουν σε ασφαλή νερά και δεν ήθελα να πάω παραπάνω.

Το να βγω στην τηλεόραση περιείχε άγνοια κινδύνου. Αλλά το πλαίσιο ήταν οικογενειακό, δεν αισθανθήκαμε ότι πάμε σε διαφορετικά νερά. Ήταν και ο κορονοϊός όταν βγήκαμε και είδαμε το τι συνέβαινε ένα χρόνο αργότερα», πρόσθεσε για το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ.


Η Ρένα Μόρφη συνεχίζει στο Μουσικό Κουτί για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά: «Η αγάπη του κόσμου είναι η αιτία που θα συνεχίσει το Μουσικό Κουτί. Κάποια στιγμή θεωρήσαμε πως έχει κλείσει αυτός ο κύκλος, αλλά μας ήρθαν ιδέες γιατί υπάρχει πάρα πολλή όρεξη», γεγονός που δέχτηκε με χαρά το κοινό για το μέλλον της μουσικής εκπομπής της ΕΡΤ1. Παράλληλα συμπλήρωσε πως τα επεισόδια θα είναι λιγότερα σε αριθμό.


Μαζί με τον Νίκο Πορτοκάλογλου θα βρεθούν και σε καλοκαιρινή περιοδεία, καθώς έχουν αναπτύξει συνεργασία κι εκτός του Μουσικού Κουτιού: «Αυτό που είναι ο Ν. Πορτοκάλογλου για μένα θα φανεί προς τα έξω στην περιοδεία μας».

Η Ρένα Μόρφη ξεκίνησε την καριέρα της με τους Ιμάμ Μπαϊλντί και στη συνέχεια με το όνομα Σούλη Ανατολή. Στη συνέχεια ο κόσμος την έμαθε και με το κανονικό της όνομα: «Το Σούλη Ανατολή ήταν το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο της γιαγιάς μου, ήταν κάτι βαθύ για μένα», διευκρινίζοντας την προέλευση του ονόματος.

Η Ρένα Μόρφη μιλά για το ψευδώνυμό της: