Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν δημοσιεύματα που θέλουν τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ να βρίσκονται ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν και θέλουν να πέφτει αυλαία στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Ελληνίδα κειμενογράφος των βασιλικών ανακτόρων Ανδριανή Μαννέτα.

Όπως ανέφερε η Μανέτα, η διαρροή σχετικά με τη ρήξη στον γάμο του πριγκιπικού ζεύγους, δεν είναι τυχαία αλλά έρχεται από συγγενείς της Μέγκαν Μαρκλ και από ανθρώπους του στενού, εργασιακού τους κύκλου.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα θεωρείται ότι ισχύουν, καθώς τα μέλη που εργάζονται στην ομάδα τους είναι μόλις 6 και είναι ιδιαίτερα κοντά στο άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι.

Η ερώτηση του πρίγκιπα Χάρι στους δικηγόρους του

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο πρίγκιπας Χάρι εστιάζει στις δημόσιες σχέσεις, αφού πλέον έχουν λιγοστέψει οι επιλογές του μετά την έκδοση της πολυσυζητημένης βιογραφίας του με τίτλο «Spare». Παράλληλα ο τρόπος που διαχειρίζεται η σύζυγός του, Μέγκαν το επικοινωνιακό τους προφίλ φαίνεται πως δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Μάλιστα στις συναντήσεις με τους δικηγόρους του ο Χάρι ρώτησε ποια είναι η ισχύουσα νομοθεσία στην Αμερική για τα γονεϊκά δικαιώματα σε περίπτωση διαζυγίου.