Η Άννα Κουρή μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για τα παιδικά της χρόνια, την ενασχόλησή της με την υποκριτική, αλλά και για το «στίγμα» που της έχει αφήσει ένας ρόλος της σε σειρά.

Η ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια αλλά και για τα επαγγελματικά της. «Μέχρι τα 10 μου έμενα στο βελγικό Κονγκό. Ήταν ανέμελα χρόνια. Η μητέρα μου είναι 96 ετών και της αρέσουν τα ταξίδια και η περιπέτεια. Οτιδήποτε της πεις είναι μέσα. Σε ένα ταξίδι με τη μητέρα μου στη Βουδαπέστη κάναμε μπάνιο σε βαρέλι μπύρας και ανεβήκαμε στη ρόδα», είπε αρχικά η Άννα Κουρή.

«Θα ήθελα να παίξω και σε πιο δραματικές σειρές. Μετά το “Δεληγιάννειο παρθεναγωγείο” απείχα τηλεοπτικά για καιρό, γιατί δεν είχα προτάσεις από τα κανάλια. Με το που θα σηκώσω το τηλέφωνο για να ζητήσω δουλειά, θα νιώσω ότι είμαι σε μειονεκτική θέση», συμπλήρωσε.

Για την σειρά «Οι Μεν και οι Δεν» αποκάλυψε πως, «Οι επαναλήψεις του «Μεν και Δεν» δυστυχώς δεν με αφήνουν να πάρω την απόσταση που θα ήθελα από τον ρόλο της Βάνας. Αγάπησα τον ρόλο της Βάνας Δάγκα, άλλα το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο πάπας. Θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η ταύτιση».

Και πρόσθεσε: «η συμμέτοχη της «Τερέζ» στους τίτλους αρχής και το σίριαλ ήταν ιδέα της Τζόυς Ευείδη, επειδή την είχα πάντα μαζί μου». «Έχει τύχει σε παράσταση να λέω ”κάποτε ήμουν όμορφη και τώρα κάνεις δεν θέλει να με φωτογραφίσει” και ένα κοριτσάκι φώναξε «”εγώ θα σας φωτογραφίσω”», υπογράμμισε κλείνοντας η αγαπημένη ηθοποιός.