Ο Λευτέρης Ελευθερίου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την οικογένειά του, τον γιο του, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

Ο ηθοποιός μίλησε για την οικογένειά του και πώς διαχειρίζεται τις καταστάσεις της καθημερινότητας. «Είμαι ο μπαμπάς που έκανα και κάνω τα πάντα , μόνο στήθος δεν είχα να θηλάσω. Η οικογένεια είναι ένα δύσκολο μοντέλο, δεν είναι όλα Hollywood. Περάσαμε πολλές κρίσεις με τη γυναίκα μου και σκεφτήκαμε μήπως ήταν καλυτέρα να χωρίσουμε. Ζητήσαμε βοήθεια από σύμβουλο γάμου και μας βοήθησε πάρα πολύ στην σχέση μας», είπε αρχικά ο Λευτέρης Ελευθερίου.

«Έφεραν στο γιο μου ένα ζευγάρι φούξια παπούτσια και μου είπε “μπαμπά δεν θέλω να σκεφτώ στερεοτυπικά”. Όλοι μπορούν να γίνουν γονείς. Το να πάρεις ένα πιάνο δεν σε κάνει πιανίστα, ούτε γονιό εάν κάνεις παιδί, θέλει εκπαίδευση και συμβουλές από ειδικούς», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Ελευθερίου αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί. «Είχα προτάσεις για τηλεοπτικές εκπομπές και εάν δεν είχα ανασφάλειες θα το είχα κάνει. Πέρασα από δοκιμαστικά για τηλεπαιχνίδια όπως τον «Τροχό της τύχης» και αρνήθηκα», αποκάλυψε, ενώ τόνισε κλείνοντας πως, «από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου κρατάω πάντα μια πόρτα ανοιχτή στο παιδικό θέατρο».