Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ θα «αφηγηθεί τη δική του ιστορία ζωής» στο επερχόμενο τριμερές docuseries «Arnold», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Έχει γίνει γνωστό ότι στην αποκαλυπτική σειρά, ο Σβαρτσενέγκερ θα θυμηθεί και θα συζητήσει για τη στιγμή που η πρώην σύζυγός του τον αντιμετώπισε για τη παράνομη σχέση του.

Ο 75χρονος ηθοποιός θα μιλήσει για το πώς «σταμάτησε η καρδιά του», όταν η σύζυγός του Μαρία Σράιβερ ανακάλυψε ότι είχε αποκτήσει παιδί με την οικονόμο τους Μίλντρεντ Μπέινα.


Υπενθυμίζεται ότι το 1996, ο Σβαρτσενέγκερ είχε δεσμό με την οικονόμο Μίλντρεντ Μπέινα, η οποία έμεινε έγκυος και καλωσόρισε ένα παιδί εννέα μήνες αργότερα, που έτυχε να είναι μόλις πέντε ημέρες μετά τη γέννηση του γιου, Κρίστοφερ, της Σράιβερ και του Σβαρτσενέγκερ.


Εκείνη την εποχή, κανείς δεν γνώριζε ότι ο γιος της Μπέινα ήταν στην πραγματικότητα παιδί του διάσημου ηθοποιού ή ότι ο Κρίστοφερ ήταν ετεροθαλής αδελφός του.

Καθώς όμως ο γιος της οικονόμου, ο Τζόζεφ, μεγάλωνε, η Μπέινα παρατήρησε ότι έμοιαζε πολύ με τον διάσημο ηθοποιό, με τον οποίο είχε σχέση μήνες πριν υποδεχτεί τον γιο της.

Μόλις το 2010, όταν ο Τζόζεφ ήταν 13 ετών, έμαθε ποιος ήταν ο βιολογικός του πατέρας, κάτι που έγινε όταν τα μέσα ενημέρωσης το ανακοίνωσαν.

Ο Σβαρτσενέγκερ μίλησε τώρα για την υπόθεση και για το πώς «σταμάτησε η καρδιά του» όταν η πρώην γυναίκα του τον αντιμετώπισε για την υπόθεση σε μια συνεδρία συμβουλευτικής, όπως αναφέρει η US Sun.

«Μια μέρα, ο σύμβουλος είπε: "Σήμερα η Μαρία θέλει να είναι πολύ συγκεκριμένη για κάτι. Θέλει να μάθει αν είσαι ο πατέρας του Τζόζεφ"», δήλωσε ο Σβαρτσενέγκερ.

«Νόμιζα ότι η καρδιά μου σταμάτησε. Και τότε είπα την αλήθεια», είπε ο ηθοποιός στο docuseries.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως ήταν ειλικρινής, παραδέχτηκε πως ο Τζόζεφ είναι γιος του και πως η γυναίκα του «προφανώς διαλύθηκε από αυτό».

Μιλώντας για τον γιο του Τζο στο ντοκιμαντέρ, ο Σβαρτσενέγκερ πρόσθεσε: «Στην αρχή, πραγματικά δεν ήξερα, αλλά όσο μεγάλωνε, τόσο περισσότερο μου γινόταν ξεκάθαρο. Στη συνέχεια, ήταν απλά ένα θέμα, "Πώς θα το κρατήσουμε μυστικό;"».

Έπειτα, ο Σβαρτσενέγκερ παραδέχτηκε ότι η σχέση που είχε με την οικονόμο ήταν η μεγαλύτερη «αποτυχία» του, προσθέτοντας ότι «προκάλεσε αρκετό πόνο στην οικογένειά του» και σημειώνοντας πως «όλοι αναγκάστηκαν να υποφέρουν».

«Η Μαρία έπρεπε να υποφέρει, τα παιδιά έπρεπε να υποφέρουν, ο Τζόζεφ, η μητέρα του, όλοι. Θα πρέπει να ζήσω με αυτό για το υπόλοιπο της ζωής μου», πρόσθεσε.

Μετά την παραδοχή του ηθοποιού ότι είχε σχέση με την οικονόμο τους, η γυναίκα του κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον πρώην bodybuilder μετά από 25 χρόνια γάμου το 2011.

Το ζευγάρι ζούσε χωριστά για σχεδόν μια δεκαετία πριν το διαζύγιό τους οριστικοποιηθεί επίσημα τον Δεκέμβριο του 2021.