Ο Χάρης Χριστόπουλος μίλησε για τα παιδιά του, τη γυναίκα του και τις τηλεοπτικές του προτάσεις, ανάμεσα σε άλλα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε στο «Breakfast@Star».


Έχω ζήσει για τρεις ζωές - Είμαι τόσο χορτάτος

«Έχω ζήσει για τρεις ζωές, μπορεί και παραπάνω. Είμαι τόσο χορτάτος, γι’ αυτό και βιώνω τώρα την πατρότητα τόσο γλυκά. Τα βλέπω και με παίρνουν τα ζουμιά. Από ευγνωμοσύνη κλαίω, στον Θεό, στη ζωή, στη φύση… Πώς αξιώθηκα εγώ ο ανήμπορος, ο τίποτα, να κρατάω δύο πλάσματα στην αγκαλιά μου. Αυτό το θαύμα δεν μπορώ ακόμα να το συλλάβω, γιατί είναι τεράστιο», είπε αρχικά ο Χάρης Χριστόπουλος.

Κοιτάω αυτά τα χειλάκια και λιώνω

«Δεν είναι απλά διπλή, είναι επί χίλια η χαρά. Κοιτάω αυτό το κεφαλάκι, αυτά τα μάτια, αυτά τα χειλάκια και λιώνω», περιέγραψε ο Χάρης Χριστόπουλος.

Η ζήλια είναι ασθένεια ψυχική

«Εγώ; Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω ζηλέψει, η ζήλια είναι ασθένεια ψυχική. Εγώ ευτυχώς είμαι υγιής ψυχικά», δήλωσε ο φωτογράφος.

Αν η γυναίκα του έχει ζηλέψει ποτέ;

«Ε, τώρα φυσιολογικό είναι. Ήμουν ανάμεσα στα κορίτσια και καμιά φορά έρχονταν πολύ κοντά να δουν τη φωτογραφία, τους την έδειχνα, αλλά ήθελαν πιο κοντά, ήταν μύωπες. Ε, το έβλεπε και μετά έλεγε: "Ντάξει, την είδε ωραία τη φωτογραφία η φίλη σου;"».

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί:

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση μόνο για το Deal, αλλά και για άλλες εκπομπές, καινούργιες, πολύ ενδιαφέρουσες και θέματα τα οποία δεν περιμένει κανείς».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: