Γιατί με ξύπνησες πρωί
Γιατί με ξύπνησες πρωί Σωτήρης Ξενάκης Βασίλης Σκουρής
1-Betty-Magira-orkos-siopis-video
Lifestyle

Μπέττυ Μαγγίρα: Ρώτησαν την παρουσιάστρια για το τηλεοπτικό της μέλλον και απάντησε γραπτώς

Δείτε βίντεο με την αντίδραση της παρουσιάστριας

Η Μπέττυ Μαγγίρα βρήκε έναν ασυνήθιστο τρόπο για να απαντήσει στην κάμερα του «Breakfast@Star».

Όταν η ρεπόρτερ της εκπομπής τη ρώτησε για το τηλεοπτικό της μέλλον στο ΟΡΕΝ, η παρουσιάστρια προχώρησε σε γραπτές δηλώσεις.

Αντί να απαντήσει προφορικά, η Μπέττυ Μαγγίρα κρατούσε κάποια χαρτιά στα οποία είχε γράψει τη δήλωσή της: «Καλησπέρα. Δεν μπορώ να σας μιλήσω. Έχω δώσει όρκο σιωπής. Δεν ισχύει τίποτα. Ευχαριστώ».

Αμέσως μετά η παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει, προτού αποχωρήσει με το αυτοκίνητό της: «Σου τα είπα όλα, καθόμουν και τα έγραφα για σένα. Σας τα είπα όλα, τι άλλο να σας πω; Πολλά φιλιά σε όλη την ομάδα», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.


Πριν από μερικές ημέρες είχε κάνει κάποιες δηλώσεις στην εκπομπή «Πρωινό μας» και απάντησε στις ερωτήσεις που της τέθηκαν σχετικά με το μέλλον της στην τηλεόραση.

Είμαστε σε φάση συζητήσεων

«Τέτοια αγωνία να μου βρουν όλοι δουλειά… Ούτε γραφείο ευρέσεως εργασίας να ήσασταν. Έχω δουλειά! Είμαστε σε φάση συζητήσεων με το Open. Πάντα υπάρχει θετικό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Οι λεπτομέρειες όταν έρθει η ώρα τους. Εγώ θα ήθελα να συνεχίσουμε με την ίδια ομάδα, αλλά πρέπει να τα συζητήσουμε όλα», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Γιατί να φύγω από το καθημερινό;

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια απάντησε στο ενδεχόμενο κάποιας αλλαγής: «Γιατί να φύγω από το καθημερινό και να πάω Σαββατοκύριακο; Είναι όλα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και απορώ ποιος κάθεται και τα σκέφτεται».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: