Ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρία Κίτσου ήταν καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη μιας και πρωταγωνιστούν στη «Μήδεια» του Ευριπίδη.

Και οι δύο, αναγνωρίσιμοι ιδιαίτερα από την τηλεόραση, μίλησαν ο μεν εις για το Μaestro που ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν του και η δε Μαρία για τις Άγριες Μέλισσες όπου ταυτίστηκε με τον ρόλο της Λενιώς.

«Οι συνθήκες που δουλεύουμε στο Maestro είναι ιδανικές, είναι όνειρο και είμαστε ευλογημένοι, ευχαριστούμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Mega που πήρε την απόφαση και έκανε αυτή τη δουλειά που μας έκανε υπερήφανους όλους. Η διαδικασία, η συνεργασία, αυτό που βιώνουμε εκεί είναι μοναδικό. Τελειώσαμε τα γυρίσματα στους Παξούς, τα γυρίσματα συνεχίζονται μέχρι τέλη Ιουνίου στην Αθήνα, θα ξαναπάμε όμως τον Σεπτέμβριο. Μετά από αυτόν τον ρόλο πιστεύω θα κατέβω δήμαρχος Παξών».

«Με λένε ακόμα Λενιώ. Δεν κυκλοφορώ πολύ, είμαι σπιτόγατος, ήταν ένας λόγος που απείχα από την τηλεόραση. Επειδή ήταν ένας πολύ έντονος ρόλος, πολύ εμβληματικός ήθελα λίγο να ξεχαστεί, να πάμε σε καινούργια πράγματα, λίγο να φύγει από το μυαλό του κόσμου η περσόνα αυτή που με έχει συνδέσει. Επιλέγω ρόλους διαφορετικούς».

Θα επιστρέψει στην τηλεόραση; «Είμαι σε κάποιες συζητήσεις, ακόμα δεν ξέρω, το σκέφτομαι σοβαρά. Το δεύτερο μισό της σεζόν. Του χρόνου θα κάνω θέατρο».

Θέατρο θα κάνει και ο Φάνης Μουρατίδης τον χειμώνα.

«Στο μυαλό μου είναι πως στη δουλειά πρέπει να περνάμε καλά. Διδάσκω και στη σχολή του ΑΝΤ1. Όπου κι αν βρίσκομαι φροντίζω να περνάω καλά γιατί είμαι της άποψης πως όταν περνάς καλά τα πράγματα είναι πιο δημιουργικά. Έχω κάνει τη δουλειά μου χόμπι, κάπως έτσι» είπε ακόμα.