Στη μάχη του με την κατάθλιψη, την αδικία που ένιωσε στο «World Party», αλλά και στη σχέση του σήμερα με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λέντζας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο Γιώργος Λέντζας βρέθηκε στην εκπομπή «Night Out» και αποκάλυψε ότι ακόμα βιώνει τα «απόνερα» της κατάθλιψης, τονίζοντας ότι η συνειδητοποίηση της κατάστασης είναι το πρώτο βήμα.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στα αδέλφια του, είπε ότι τον συμβουλεύουν σε συναισθηματικής φύσης θέματα. «Αν εντοπίζω μια προβληματική διαχείριση σε εμένα, μάλλον είναι αυτά», παραδέχτηκε ο Γιώργος Λέντζας.

Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται

«Πέρασα ένα μεγάλο φεγγάρι που προσπαθούσα να καταλάβω πώς λειτουργεί η ζωή και είναι μία διαδικασία πολύ δύσκολη, επίπονη και χρονοβόρα. Πληγώνεις ανθρώπους που είναι γύρω σου, πληγώνεις ανθρώπους. Σου έρχονται ενοχικές καταστάσεις στο κεφάλι, δεν μπορείς να είσαι ποτέ καλά με τους ανθρώπους, με τους ανθρώπους γύρω σου, μέχρι να καταφέρεις να είσαι καλά μόνος σου, με τον εαυτό σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται τη μοναχικότητα. Εγώ ένιωσα ότι έπρεπε να το αντιμετωπίσω. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία, και είναι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λέντζας.


Η συνειδητοποίηση και η βοήθεια

«Πέρασα από κατάθλιψη και βιώνω τα απόνερά της ακόμα, ως λειτουργία. Πάρα πολλές μέρες που δεν βρίσκεις δύναμη να σηκωθείς από το κρεβάτι. Η συνειδητοποίηση και η βοήθεια είναι τα μοναδικά πράματα που λειτούργησαν», πρόσθεσε ο Γιώργος Λέντζας.

Μιλώντας για το «World Party», ο ίδιος ανέφερε ότι η εκπομπή έκανε τον κύκλο της και μίλησε και για την αδικία που ένιωσε όταν ολοκληρώθηκε.


Ήταν μία κολοσσιαία αδικία που ένιωσα

«Το World Party έκανε τον κύκλο του, ήταν το κομμάτι των χαρακτήρων του που το έκανε τόσο μεγάλο. Όλοι μπορούσαν να ταυτιστούν με κάποιον. Αυτό που ένιωσα ότι πρέπει να απαντήσω στον εαυτό μου για να κλείσω μέσα μου το κεφάλαιο αυτό, ήταν μία κολοσσιαία αδικία που ένιωσα τελειώνοντας, για πράγματα και για credit που αποστερήθηκα από το τελικό αποτέλεσμα. Είναι εσωτερικό, είναι το κομμάτι της δημιουργίας, που μπόρεσα να μου το δώσω συνεχίζοντας με παραγωγές με πρωτότυπο περιεχόμενο. Τα λεφτά είναι κάτι που προσπαθώ να μη δίνω σημασία, έχω υπάρξει πολλές φορές άφραγκος, αλλά όχι φτωχός», εξήγησε ο Γιώργος Λέντζας.


Σχετικά με το αν ήταν απόφαση και των τεσσάρων να ολοκληρωθεί το «World Party», ο ίδιος εξήγησε: «Είναι αυτό που λένε για τις σχέσεις, ότι μία σχέση διαλύεται όταν έστω ένας από τους δύο σταματά να προσπαθεί».

Σχολιάζοντας, στη συνέχεια, δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ρήξη στη σχέση του με τον Γιώργο Μαυρίδη και τον Σάκη Τανιμανίδη, μετά το τέλος του «World Party», ο Γιώργος Λέντζας τόνισε ότι είναι λάθος να κρίνεις τις αποφάσεις του χθες με τη γνώση του σήμερα.

Δεν θέλω να πω κακό λόγο

«Με ενοχλούν αυτά που γράφονται γιατί ό,τι και να ένιωσα, οφείλω να το προστατεύσω γι' αυτό που ήταν. Δεν θέλω να πω κακό λόγο για έναν άνθρωπο που έχει υπάρξει στη ζωή μου συνολικά, είναι σαν να ακυρώνω μια επιλογή που είχα κάνει στο παρελθόν. Είναι τρομακτικό λάθος να κρίνεις τις αποφάσεις του τότε με τη γνώση του σήμερα. Προχωράς και συνεχίζεις ανάλογα. Εμένα με ενδιαφέρει να παραμείνω άνθρωπος», τόνισε ο Γιώργος Λέντζας.

Δεν κυκλοφορώ εκεί που υπάρχουν φωτογράφοι

Ακόμη, ο Γιώργος Λέντζας αναφέρθηκε και στην προσωπική του ζωή, τονίζοντας ότι δεν έχει κρύψει κάποια σχέση του, ωστόσο επιθυμεί να τον κρίνουν μόνο από τη δουλειά του.


Γενικά δεν προβάλλω τις απόψεις μου

«Φρικάρω με το να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Γενικά δεν προβάλλω καν τις απόψεις μου. Θέλω να με κρίνουν μόνο από τη δουλειά μου. Δεν έχω κρύψει καμία μου σχέση, δεν κυκλοφορώ σε μέρη που υπάρχουν φωτογράφοι και όχι επειδή το σνομπάρω, αλλά δεν θα περάσω καλά εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λέντζας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: