Το δικό του μήνυμα προς τα ΜΜΕ έστειλε με έναν ιδιαίτερο τρόπο ο Πάνος Μουζουράκης μέσα από ένα βίντεο που «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube με τίτλο «Υπομνημονεύματα».

Ο γνωστός καλλιτέχνης, μέσα από ένα δικό του ποίημα, απηύθυνε με χιούμορ ένα κάλεσμα για… αυτοσυγκράτηση στα ΜΜΕ που ασχολούνται με την προσωπική του ζωή, αναφερόμενος στον επικείμενο γάμο του.

Μεταξύ άλλων έκανε λόγο για προσωπική στιγμή, τονίζοντας ότι «θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω». Επίσης, κάνει αναφορά στον πατέρα Αντώνιο, αλλά και στον αριθμό των κουμπάρων του γάμου του.

«Μα πλησιάζει ο γάμος μου, και όχι να προκαλέσω, θα ήθελα ευγενικά να σας παρακαλέσω. Αφού το μέρος βγάλατε, την ώρα και τη μέρα, το φύλο του απόγονου είπατε στον “αέρα”. Το φύλο φτερό το κάνατε, σε λίγο στις ειδήσεις θα δίνουν για τον γάμο μου 3 giveaway προσκλήσεις. Παρακαλώ ας μείνει εδώ, αν και με τιμάει, να θεωρείται ο γάμος θέμα που πουλάει. Μα είναι προσωπική στιγμή. Θα είμαστε σε κύκλο μικρό, οικογένεια, κουμπάροι και 502 φίλοι στενοί που μας πήρανε χαμπάρι. Χάρη σε εσάς που θα ήθελα μία χάρη να ζητήσω, μακριά από τα ΜΜΕ την ημέρα αυτήν να ζήσω», σημειώνει αρχικά ο Πάνος Μουζουράκης αναφορικά με τον επικείμενο γάμο του με τη Μαριλού Κοζάρη.

«Πολύ θα είναι το άγχος μου και θα είναι παραπάνω, αν πρέπει να σας αρνηθώ μια δήλωση να κάνω. Ή να το παίξω ψύχραιμος μπροστά από τον φακό σας, έχω δικούς μου δαίμονες, δεν θέλω το δικό σας. Κατανοώ, είναι επάγγελμα και κανένα δεν είναι ντροπή, άσχετα αν το ξεδιάντροπο κάποιοι το έχουν για αρχή. Δεν ήταν υπονοούμενο, ήταν υπομνημόνευμα. Και άμα παρερμηνευτώ, συγγνώμη θα ζητήσω», συνεχίζει.

«Παρακαλώ, δεν σας ζητάω, να σας κεράσω κουραμπιέ και ένα ζεστό κακάο. Να θυμηθείς που ήσουν παιδί, τις συμβουλές μεγάλων: Αν θέλεις να σε σέβονται, να σέβεσαι τον άλλο. Κι η επιθυμία μου να με συμπαθάτε, ελάτε όπου θέλετε, στον γάμο μην ελάτε. Και πάλι δεν τρέχει κάστανο αν δεν το σεβαστείτε, αν στείλετε τον στόλο σας και τον ταλαιπωρείτε για ένα πλάνο, μια φωτό κάτω από το λιοπύρι. Εμείς θα τους κεράσουμε και αυτούς ένα ποτήρι. Δημοσιογράφους, κάμερες, κρυμμένους παπαράτσι, απλά για να το ξέρετε, δεν θα είσαστε εντάξει», αναφέρει ακόμα με νόημα ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός.


«Γράφτηκε ότι οι κουμπάροι θα είναι έξι στον αριθμό, ενώ η αλήθεια είναι ότι θα είναι πέντε. Βέβαια σκέφτηκα για πέμπτο κουμπάρο να πω τον πατέρα Αντώνιο και αν δεν δεχόταν αυτός θα έλεγα τον… Μα στον έναν φόρτωσαν σκάνδαλα και τραβά μεγάλο ζόρι και ο άλλος προετοιμάζεται πυρετωδώς για το επόμενο Fame Story», ξεκαθάρισε κλείνοντας το σχετικό βίντεό του ο Πάνος Μουζουράκης.

Οι αντιδράσεις στο βίντεο του Πάνου Μουζουράκη


Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο που ανήρτησε ο Πάνος Μουζουράκης έγινε θέμα στις ψυχαγωγικές εκπομπές, με τις αντιδράσεις να είναι ποικίλες.

Φαίη Σκορδά: Πάνο μου δεν θα στείλω κάμερα, δεν θα το έκανα σε κανέναν


Αναλυτικότερα, η Φαίη Σκορδά από τον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινό μας» είπε ότι θα σεβαστεί την επιθυμία του Πάνου Μουζουράκη και δεν θα στείλει δημοσιογράφους στον γάμο του.

«Αν έπαιρνε 10 τηλέφωνα και το ζητούσε, εύχομαι και νομίζω ότι όλοι θα το είχαν σεβαστεί και κανένας δεν θα έστελνε. Αν κάποιος σε έπαιρνε και σου έλεγε ότι δεν θέλω να το καλύψεις, θα έστελνες κάμερα;», σημείωσε αρχικά η Φαίη Σκορδά απευθυνόμενη στον συνεργάτη της, Νίκο Γεωργιάδη, ο οποίος απάντησε καταφατικά.

«Άρα, εγώ πραγματικά είμαι σε ροζ συννεφάκι. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που λέει ότι δεν θέλω κάμερα, να στείλω κάμερα και την άλλη ημέρα να το παίξω, δεν μπορώ να το κάνω», είπε η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ παιδιά δεν μπορώ να το κάνω και να το υποστηρίξω, λυπάμαι. Πάνο μου δεν θα στείλω, όχι επειδή είσαι εσύ, αλλά δεν θα το έκανα σε κανέναν. Μπορείς μετά να έρθεις εδώ και να δώσεις συνέντευξη. Στην ζωή τα πράγματα δεν είναι μόνο της στιγμής και πολλές φορές όταν κάποιον τον σέβεσαι, έρχεται η στιγμή που στο επιστρέφει λίγο καθυστερημένα, αλλά επιστρέφεται. Έτσι χτίζονται οι σχέσεις σε μία Ελλάδα που είμαστε 100 άνθρωποι μόνο», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Ελεονώρα Μελέτη: Θα στείλω συνεργείο στον γάμο του Μουζουράκη


Το θέμα σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να παίρνει σαφή θέση.

«Θα σου πω το σκεπτικό μου, από τη στιγμή που έχω κάνει έναν κρυφό γάμο και έχω ακούσει τα εξ αμάξης που δεν ήθελα να μαθευτεί ο γάμος μου. Εγώ θα το στείλω το συνεργείο και θα το στείλω, όχι γιατί δεν σέβομαι αυτό που είπε ο Μουζουράκης, αλλά γιατί καταλαβαίνω ότι εξέφρασε τις σκέψεις του. Θεωρώ ότι αν πραγματικά ήθελε να το κόψει, και αυτό πρέπει να το εκτιμήσουμε, θα το έκοβε. Υπάρχουν τρόποι να το κόψεις. Δεν ήθελε να το κόψει ο άνθρωπος, ήθελε απλά να μας ζητήσει να είμαστε λίγο πιο διακριτικοί και να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή. Από μακριά προφανώς. Η ώρα η καλή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ίσως πρέπει να αναθεωρήσουμε για την κάλυψη του event


Από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε και στην αναφορά του Πάνου Μουζουράκη στον πατέρα Αντώνιο, και στην ψήφο εμπιστοσύνης που του δίνει ο καλλιτέχνης.

«Ήδη έχουν κανονίσει όλες οι εκπομπές αποστολή για την κάλυψη του event. Μετά από αυτό το βίντεο σκέφτομαι ότι πρέπει να αναθεωρήσουμε και να το κάνουμε όλοι μαζί. Υπάρχουν σημεία που είναι αρκετά αιχμηρός στο βίντεο», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ήμουν στη Μυτιλήνη σε εκδήλωση της Κιβωτού με τον Πάνο, ήμασταν τα δύο κεντρικά πρόσωπα, και δεν ήρθε. Θέλησε να δώσει μια ψήφο εμπιστοσύνης στον πατέρα Αντώνιο και έχει το δικαίωμα. Και εγώ που υπήρξα πολύ κοντά στον πατέρα Αντώνιο και δεν είχα φανταστεί και δεν είχα καταλάβει τίποτα από όλα αυτά που του καταλόγισαν, πήρα την απόστασή μου και είπα -δεν βγήκα να μιλήσω άσχημα για εκείνον, αλλά είπα- μέχρι να τελεσιδικήσει η δίκη και να φανεί τι έχει γίνει εγώ δεν είμαι κοντά σε αυτόν τον άνθρωπο. Το ότι ο Πάνος, παρά τα καταγγελλόμενα, θέλει να δείξει ότι εγώ είμαι εδώ και του φόρτωσαν σκάνδαλα και δεν τα πιστεύω, δείχνει μια ξεκάθαρη ψήφο εμπιστοσύνης», πρόσθεσε η ίδια στη συνέχεια.

Ελένη Χατζίδου: Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου, αλλά θα έρθουν δημοσιογράφοι


«Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω βρε Πάνο μου, αλλά θα έρθουν δημοσιογράφοι. Δεν γίνεται όταν οι καλλιτέχνες χρειαζόμαστε προώθηση για το μαγαζί που θα ξεκινήσουμε ή για έναν δίσκο που θα βγάλουμε να τους λέμε “ελάτε να σας τα πω” και μετά να λες “εκεί όμως δε θέλω”», ανέφερε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου στον «αέρα» του «Breakfast@Star».

«Αυτό το “κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή” εμένα με χάλασε προσωπικά. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι είναι μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού, αλλά τον βρήκα λίγο παραπάνω επιθετικό απ;o ό,τι έπρεπε. Οι δημοσιογράφοι κάνουν τη δουλειά τους, πληρώνονται για να παίξουν τα δικά σου πλάνα. Είναι αλληλένδετα τα επαγγέλματα», σχολίασε η Μαίρη Αργυριάδου.


«Εμείς δεν βγήκαμε να κουνήσουμε το δάχτυλο, να πούμε τι είναι σωστό και τι δεν είναι. Είναι πολύ άσχημος ο χαρακτηρισμός για τους δημοσιογράφους, δεν το περίμενα προσωπικά», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου για το βίντεο του τραγουδιστή.