Δεν έχει τέλος η κόντρα μεταξύ του Νίκου Μπάρτζη και του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor All Star.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται συνεχώς στα «μαχαίρια» και μοιάζουν ανένδοτοι, παρά τις προειδοποιήσεις της παραγωγής.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 24/05/2023 ύστερα από -άλλον έναν- καβγά τους, ο Τάκης Καραγκούνιας χαρακτήρισε «τραγελαφικό» τον Νίκο Μπάρτζη και «φερέφωνο» του Ασημακόπουλου, ενώ παραδέχτηκε πως τον έβρισε.

Μόνο με τον φίλο του τον Ασημακόπουλο μιλάει

«Χθες το βράδυ, στο συμβούλιο του νησιού, είδαμε άλλη μια τραγελαφική τοποθέτηση του Νίκου Μπάρτζη, που προφανώς έχει απογοητεύσει πάρα πολλούς εκεί έξω με τη συμπεριφορά του. Έναν Νίκο Μπάρτζη που πραγματικά, μπροστά στις κάμερες το παίζει «αδικημένο παιδί και λαϊκό παιδί» που όλοι τον αδικούν και είναι μόνος του. Μόνο με τον φίλο του τον Ασημακόπουλο μιλάει, που είναι το φερέφωνό του», δήλωσε μιλώντας στην κάμερα ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως έβρισε τον Νίκο Μπάρτζη, όχι όμως χρησιμοποιώντας τα λόγια που ισχυρίστηκε εκείνος.

Τον έβρισα, σαφώς και τον έβρισα

«Τον έβρισα, σαφώς και τον έβρισα. Το παραδέχομαι, γιατί παραδέχομαι τι κάνω. Όμως, ποτέ δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι που είπε ούτε οικογένειες ούτε τίποτα. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω. Είναι όλα καταγεγραμμένα. Αν έχω βρίσει έστω ένα από αυτά που λέει, σπίτια και τέτοια, σας παρακαλώ πολύ, να το παίξουν, γιατί ποτέ δεν βρίζω σπίτια και οικογένειες. Ποτέ», εξήγησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Κάνει πράγματα κουτοπόνηρα για να βγαίνει στον αφρό

Επίσης, σημείωσε: «Ο άνθρωπος είναι άλλα 'ντ’ άλλων, χάνω τα λόγια μου, ειλικρινά μιλάω. Κοροϊδεύει κόσμο, την ώρα που παίζεις σε ειρωνεύεται και προσπαθεί να σε ξεγελάσει, μετά το τέλος του παιχνιδιού συνεχίζει χαμηλόφωνα την ειρωνεία και περνάει δίπλα σου και σου τη λέει. Κάνει τέτοια πονηρά πράγματα, κουτοπόνηρα όπως λέμε στο χωριό μου για να βγαίνει αυτός στον αφρό».

Ο Νίκος Μπάρτζης θα μπορούσε να είναι νικητής

«Είναι ένα άτομο που πραγματικά θα μπορούσε να είναι νικητής, αλλά εγώ που ξέρω κι όλοι εδώ που ξέρουμε ποιος είναι ο Νίκος Μπάρτζης, δεν αξίζει καν να είναι εδώ», κατέληξε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: