Το βράδυ της Κυριακής το ενδιαφέρων μονοπώλησαν τα εκλογικά αποτελέσματα με τα τηλεοπτικά κανάλια να συγκεντρώνουν πρόσωπα της ενημέρωσης για τον σχολιασμό των αποτελεσμάτων. Μεταξύ αυτών και οι δύο σιδηρές κυρίες της δημοσιογραφίας, Έλλη Στάη και Όλγα Τρέμη.

Η Έλλη Στάη έδωσε το «παρών» στο πάνελ του τηλεοπτικού δέκτη του ΣΚΑΪ και επέλεξε ένα κοστούμι σε bold χρώμα για την τηλεοπτική επανεμφάνισή της. Συγκεκριμένα, επέλεξε ένα κοστούμι σε έντονο ροζ, που ξεχώριζε ανάμεσα στα άλλα και έγραφε άψογα στον φακό.

Με οικοδέσποινα την εξίσου κομψή Σία Κοσιώνη, η οποία επέλεξε ένα total white κοστούμι, οι καλεσμένοι προχώρησαν σε μια συζήτηση πριν φτάσει η μεγάλη ώρα του exit poll και μάλιστα οι δύο γυναίκες συνομίλησαν επί του προσωπικού, με τη Σία Κοσιώνη να ζητά συμβουλές από την Έλλη Στάη η οποία είχε παρουσιάσει την εκλογική βραδιά στο OPEN το 2019.



«Εγώ θέλω να πω στην Έλλη Στάη, αυτά τα τελευταία τρία, τέσσερα λεπτά που περίμενες μέχρι το exit poll, εσύ τι έκανες;» ρώτησε η Σία Κοσιώνη με την Έλλη Στάη να απαντά μεταξύ άλλων «Αυτή είναι μια πολύ καλή ερώτηση. Ό,τι γίνεται κι εδώ... Σου λένε αυτά που σου είπε και ο κύριος Θεοδωρικάκος, ότι δεν μπορώ να πω τίποτα και περιμένεις να περάσει η ώρα»



Όσο για την Όλγα Τρέμη, κινήθηκε σε πιο safe στιλιστικά μονοπάτια και επέλεξε τη διαχρονική κομψότητα ενός λευκού κοστουμιού. Η Όλγα Τρέμη, καλεσμένη στο Open, επέλεξε ένα κοστούμι σε off white απόχρωση, με ανάγλυφες λεπτομέρειες και κόκκινα μεγάλα κουμπιά.


Αφού της δόθηκε ο λόγος, η  Όλγα Τρέμη σχολίασε την επικαιρότητα των εκλογών και πιο συγκεκριμένα την προεκλογική εκστρατεία. «Σε μεγάλο βαθμό ήταν ανούσια αυτή η προεκλογική εκστρατεία. Θα κριθεί σε δύο σημεία. Από την πλευρά τις αντιπολίτευσης τέθηκε πολύ επιθετικά το θέμα των υποκλοπών και το θέμα των απευθείας αναθέσεων. Από τις σημερινές απαντήσεις θα κριθεί κατά πόσο αυτό το στοιχείο της προεκλογικής πολιτικής έπαιξε ή δεν έπαιξε ρόλο στη διαμόρφωση της τελικής κρίσης των ψηφοφόρων» είπε.



Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:



Έλλη Στάη - Όλγα Τρέμη: Επιστροφή για χάρη των εκλογών