Με τον δικό της τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει τον Στηβ Κακέτση η Ναταλία Γερμανού.

Ο άνθρωπος, που σημάδεψε την νυχτερινή ζωή της Αθήνας, αντιμετώπιζε αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας, με το τελευταίο διάστημα να έχει επιδεινωθεί λόγω του σοβαρού εγκεφαλικού.


Ο θάνατός του, την Πέμπτη 18 Μαΐου, βύθισε στο πένθος τον επιχειρηματικό κόσμο και σκόρπισε τη θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» αποκάλυψε on air την επικοινωνία που είχε με την Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία ο Στηβ Κακέτσης είχε αποκτήσει μαζί έναν γιο.

Απαλλάχτηκε - Υπέφερε πάρα πολύ

«Έφυγε πολύ ταλαιπωρημένος από την υγεία του. Είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από καιρό. Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε – επειδή τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά – μου λέει: «Ξεκουράστηκε, απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο γιατί υπέφερε πάρα πολύ"», δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

Η φυλακή ήταν ένα αγκάθι στην ψυχή του

Και πρόσθεσε: «Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε τη νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας «άρχοντα της νύχτας». Το 2013 στην εκπομπή που έκανε στον ANT1 τον είχα φιλοξενήσει και μου είχε μιλήσει για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή, έμεινε ένα διάστημα μηνών στη φυλακή – και όταν αθωώθηκε – βγήκε αλλά αυτό έμεινε ένα αγκάθι στην ψυχή του».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: