Ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαρία Αντωνά αναμένεται να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής που αυτό το διάστημα συμμετέχει στην εκπομπή J2US, μίλησε στο «Real Life», επιβεβαιώνοντας πως ο γάμος του με τη Μαρία Αντωνά θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

«Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κοροναϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων, γιατί εμείς την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα», είπε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης.

Για τη σχέση τους που μετρά πάνω από 5 χρόνια, ανέφερε: «Έχουμε περάσει πάρα πολύ δύσκολα. Όμως, αυτές οι δυσκολίες δείχνουν εάν η σχέση έχει γερά θεμέλια. Εμείς έχουμε αντέξει πάρα πολλά».

Σχετικά με την καθημερινότητα με την αρραβωνιαστικιά του, ο Άρης Σοϊλέδης σχολίασε: «Η συντροφικότητα, η θαλπωρή που υπάρχει μέσα στο σπίτι μας, το πώς φροντίζουμε και προσέχουμε ένας τον άλλον».

«Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι. Τα απλά, καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπο σου. Πρώτα κοιτάζω ευχαριστηθεί Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ», πρόσθεσε.

«Βοηθάμε ο ένας τον άλλον πάρα πολύ. Τη βοηθάω στις δουλειές του σπιτιού, γιατί εκείνη δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Υπάρχει και μία γυναίκα που έρχεται μια φορά την εβδομάδα, όμως και εγώ θα πλύνω πιάτα θα μαγειρέψω θα βάλω πλυντήριο θα απλώσω ρούχα. Μόνο σίδερο δεν μπορώ να κάνω γιατί δε μου αρέσει», συμπλήρωσε.