Αυτοδιοίκηση εν δράσει
Αυτοδιοίκηση εν δράσει Περικλής Καπετανόπουλος Ανδρέας Παπαδόπουλος
1-Giorgos-Katsaounis-Athoos-dikastirio-video
Lifestyle

Γιώργος Κατσαούνης: Αθώος ο πρώην παίκτης του Survivor για την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας (Βίντεο)

Ο αγρότης Γιώργος Κατσαούνης, που έγινε γνωστός μέσα από το Survivor, δεν γνώριζε για την καταγγελία, με τη δίωξη εις βάρος του να ασκείται τον Ιανουάριο του 2022, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης

Η Ιουλία Αγγελακοπούλου , δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη, και ο ίδιος μίλησαν ζωντανά στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα».

Ήταν Δεκέμβριος του 2021 όταν ο Γιώργος Κατσαούνης καταγγέλθηκε από ανήλικη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, μόλις λίγα 24ωρα πριν μπει στο ριάλιτι.

Ο αγρότης δεν γνώριζε για την καταγγελία, με τη δίωξη εις βάρος του να ασκείται τον Ιανουάριο του 2022, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Survivor.

Τελικά ο Γιώργος Κατσαούνης αθωώθηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας.

Ύστερα από μία τέτοια δίκη νιώθω λύτρωση

Ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την απόφαση του δικαστηρίου: «Ο καθένας ύστερα από μια τέτοια δίκη νιώθει λύτρωση και νιώθει πάρα πολύ καλά και όμορφα. Το δικαστήριο έπρεπε να γίνει πιο νωρίς, έχω χάσει πολλά πράγματα λόγω αυτού του δικαστηρίου. Έχω χάσει προτάσεις δουλειάς κι αποφεύγω τις δημόσιες εμφανίσεις».

Η ακροαματική διαδικασία ήταν εκτενέστατη

Η Ιουλία Αγγελακοπούλου, δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη, ανέφερε στην εκπομπή: «Η κατηγορία ήταν παράνομη βία και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, το δικαστήριο έγινε, κατόπιν αναβολής, στις 5 Μαΐου 2023. Η ακροαματική διαδικασία ήταν εκτενέστατη και εξετάστηκε ενδελεχώς και η πολιτικός ενάγουσα, ο κατηγορούμενος και ο μάρτυρας κατηγορίας».

Η εισαγγελέας πρότεινε καταδίκη και η πρόεδρος τον αθώωσε

Η δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι η εισαγγελέας είχε προτείνει την καταδίκη του κ. Κατσαούνη, αλλά η πρόεδρος τον αθώωσε.

Η πρόεδρος στηρίχθηκε στα πραγματικά περιστατικά

Σε ερώτηση πού βασίστηκε η πρόεδρος για να πάρει την απόφασή της, απάντησε η δικηγόρος: «Στηρίχθηκε στα πραγματικά περιστατικά, καθότι ο αυτόπτης μάρτυρας κατέθεσε λεπτομερώς όλα τα πραγματικά γεγονότα στα οποία ήταν παρών. Ήταν τα πραγματικά γεγονότα που κατέδειξαν την αθωότητα του εντολέα μου».

Ίσως να ήθελε κάποια δημοσιότητα

Ο Γιώργος Κατσαούνης σχολίασε σχετικά με τη μήνυση: «Δεν μπορώ να ξέρω τι σχεδιάζει ο καθένας, ίσως να ήθελε κάποια δημοσιότητα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


111111111111111111