Ο Γιώργος Κόρομι αποχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star.

Για αυτή τη νέα εξέλιξη θέλησε να εκφράσει την άποψή του ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έχει κάνει γνωστή τη διαμάχη που είχε με τον παίκτη του ριάλιτι, από τότε που είχε συμμετάσχει στο Survivor το 2021 και είχε συναναστραφεί τον Γιώργο Κόρομι.

Το ταξίδι τελείωσε εδώ

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ. Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές από το παιχνίδι και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν αυτό το μαγικό ταξίδι και να το απολαύσει ο καθένας μέχρι την τελευταία στιγμή», δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ο παίκτης του Survivor All Star λίγο πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.

Αν και η Κόκκινη Ομάδα εξέφρασε τη λύπη της για την αποχώρηση του μέλους της, αυτό δεν ίσχυε στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου, ο οποίος πανηγύρισε την αποχώρηση, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram.

Όλοι εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι

Παράλληλα, ο Τριαντάφυλλος στήριξε τον Νίκο Μπάρτζη, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Αχ Ηλία μου Μπόγδανε έμεινες παγωτό που είπε ο καλός σου φίλος ότι θέλει νικητή τον Σάκη. Μα όλοι εσείς εκεί, εκτός του Νίκου είσαστε ψεύτικοι, δεν υπήρξε ποτέ τελικά φιλία, δεν υπήρξε τίποτα και επιτέλους σιγά σιγά επιβεβαιωνόμαστε όλοι εμείς. Πιο πολύ σήμερα Ηλία μου για σένα στεναχωρήθηκα μέσα στη χαρά χιλιάδων εδώ μέσα αυτοί είσαστε. Μόνο Νίκος κι ας το πάρει όποιος θέλει. Αλλά εμείς μόνο Νίκος με την αλήθεια».

Δείτε την ανάρτηση που ακολουθεί: