Ο πεθερός του πρίγκιπα Φίλιππου, Τόμας Φλορ, μπορεί να λέει ότι έγινε κάτοχος του πιο ακριβού σπιτιού που έχει πουληθεί ποτέ στην Αθήνα, καθώς αγόρασε ένα ακίνητο της τάξης των 18.000.000 ευρώ. 

Πρόκειται για ένα ρετιρέ το οποίο, στη διάσταση της θέας, παρέχει το ιδανικό για Αθήνα: θέα στην Ακρόπολη και τη θάλασσα. Ο 63χρονος Ελβετός δισεκατομμυριούχος φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης του.

O Τόμας Φλορ είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της εταιρείας εκμίσθωσης ιδιωτικών αεροσκαφών VistaJet, με την περιουσία του να φτάνει τα 2 δισ. δολάρια και όπως αναφέρει η «Καθημερινή», είναι ο άνθρωπος που κατέβαλε 18 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του διαμερίσματος επιφάνειας 320 τ. μέτρων στην περιοχή των Ανακτόρων.

Aδιευκρίνιστο παραμένει κατά πόσο ο Τόμας Φλορ αγόρασε το διαμέρισμα για δική του χρήση ή για την κόρη του, Νίνα Φλορ, σύζυγο του Φίλιππου.

Νίνα Φλορ και Φίλιππος έχουν έδρα τους το Λονδίνο και μένουν σε ένα σπίτι με αρχιτεκτονική υπεροχή.

Υπενθυμίζεται ότι η Άννα Μαρία, σύζυγος του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, διαμένει στην Αθήνα, ενώ στην πρωτεύουσα ζουν τα τελευταία χρόνια και ο Νικόλαος με την Τατιάνα.

Σε κάθε περίπτωση, είτε το σπίτι καταλήξει στον Τόμας Φλορ, είτε στην κόρη του Νίνα, αναμένεται το επόμενο διάστημα να ξεκινήσουν εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης.