Με πολλές συμμετοχές σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο ο Μιχαήλ Ταμπακάκης είναι ένας από τους πλέον ταλαντούχους ηθοποιούς της νέας γενιάς τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» στο Mega.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» μίλησε για την υποκριτική, τα πρώτα του βήματα αλλά και το πόσο κουρασμένος είναι αυτή την περίοδο εξαιτίας των 10ωρων γυρισμάτων για τη σειρά του Mega.

«Έπαθα πολιτισμικό σοκ, όταν πήγα να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό, ήταν ένα γκρέμισμα, έτοιμο να πέσει κάτω, με έπιασε ένα σφίξιμο, είπα “τι ήρθα να κάνω εγώ εδώ;”. Είχα μάθει τελείως διαφορετικά αλλά αυτό νομίζω αυτό ήταν το πιο κομβικόστάδιο της ζωής μου ότι από το κολέγιο βρέθηκα στο Εθνικό» είπε κάνοντας μία αναδρομή στον χρόνο, όταν από το κολέγιο των βορείων προαστίων αντίκρισε το κτίριο του Εθνικού Θεάτρου.

Οι γονείς του ασχολούνται με μονάδες φροντίδας τρίτης ηλικίας αλλά εκείνος χάραξε τον δικό του δρόμο.
«Υπήρχε η ανησυχία των γονιών μου για την επαγγελματική μου αποκατάσταση, δεν μου έβαλαν εμπόδιο» τόνισε.
Πρόσφατα όμως πέρασε από μια προσωπική κρίση.


«Πέρασα μια κρίση ταυτότητας, τι θέλω τι δεν θέλω, προσπαθώ να κάνω ένα ξεκαθάρισμα στη ζωή και τη δουλειά μου. Με οδήγησαν σε αυτό διάφορα φιλοσοφικά ερωτήματα και η πίεση της δουλειάς».

Η μεγαλύτερη πρόκληση που συνάντησε στο «Μαύρο Ρόδο» είναι «ο χρόνος που δεν έχεις και ότι όλα πρέπει να γίνουν μέσα σε 1-2 λήψεις και πρέπει να παίξεις τέλεια».

Ο ίδιος θεωρεί ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι από τα πλέον δύσκολα.

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο επάγγελμα, ακολουθώ το ένστικτό μου. Θα με παρέσυρε μια καλή αμοιβή αλλά μέχρι ένα σημείο».

Στην ερώτηση αν θέλει να φύγει στο εξωτερικό για διεθνή καριέρα ανέφερε πως λατρεύει την Ελλάδα και ότι  δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να αποχωρίζεται τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου δεν δίστασε να ρωτήσει τον γοητευτικό ηθοποιό αν συγκατοικεί με τη σύντροφό του, Σάντυ Χατζηιωάννου.

Ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δεν διέψευσε ότι διατηρεί σχέση με την όμορφη ηθοποιό και τόνισε πως δεν ισχύει η είδηση ότι μοιράζονται την ίδια στέγη και πως μένει μόνος του.

«Δεν μένω με την κοπέλα μου αλλά μόνος μου. Έχω πει ότι συγκατοικώ» δήλωσε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.