Ο Μεγακλής Βιντιάδης μίλησε στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τα τηλεοπτικά πρόσωπα της επικαιρότητας, ενώ ρωτήθηκε και για τον χωρισμό που είχε πριν από από αρκετά χρόνια με την τραγουδίστρια Πωλίνα.

Χάρηκα που επανέρχεται η Αλιμπέρτη και ελπίζω να πάει καλά

«Πολύ καλή η Σοφία Αλιμπέρτη. Έχω δουλέψει μαζί της και είναι καλό παιδί. Χάρηκα που επανέρχεται και ελπίζω να πάει καλά, γιατί το κατέχει το θέμα. Θα προτιμούσα τον Ανδρέα Μικρούτσικο σε μία καθαρόαιμη δική του εκπομπή, όχι σε πάνελ», είπε αρχικά ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Για τη Ρούλα Κορομηλά και τη Βίκυ Καγιά

«Τη Ρούλα Κορομηλά δεν τη βλέπω. Δεν έχω αντίρρηση που επέστρεψε, καλά έκανε. Εγώ όμως θα την έβλεπα σε ένα έξυπνο talk-show. Η Βίκυ Καγιά είναι μία όμορφη και έξυπνη κοπέλα. Αποχωρώντας από το Star, δεν ξέρω ποιος γλίτωσε από ποιον. Η Βίκυ από το Star ή το Star από τη Βίκυ;», πρόσθεσε ο γνωστός σκηνοθέτης Μεγακλής Βιντιάδης.

Για την Ελένη Μενεγάκη

Για την Ελένη Μενεγάκη και τον ανεπίσημο τίτλο της «βασίλισσας» που της έχει αποδοθεί εδώ και χρόνια στην τηλεόραση, και ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν το άφησε ασχολίαστο. «Υπήρξαν ποτέ βασίλισσες στην ελληνική τηλεόραση; Εγώ δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο. Γιατί η Ελένη Μενεγάκη είναι βασίλισσα, δεν καταλαβαίνω; Ανήκει σε ανάκτορα; Είναι μία όμορφη, επιτυχημένη παρουσιάστρια για πολλά χρόνια στην τηλεόραση. Αλλά βασίλισσα υπό ποια έννοια; Δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση».

Ποιοι παρουσιαστές του αρέσουν;

«Μου αρέσουν η Μπέττυ Μαγγίρα, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ελένη Μενεγάκη και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου», συμπλήρωσε ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Της συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον

Τέλος, σχετικά με τον χωρισμό του από την Πωλίνα και την εγκυμοσύνη της από έναν άλλον άνδρα, ο Μεγακλής Βιντιάδης ανέφερε: «Έχω απιστήσει πολλές φορές, τη θεωρώ, την απιστία, μέρος της ζωής μας. Είμαι εξαιρετικά καλός φίλος με όλες τις πρώην σχέσεις μου. Με την Πωλίνα ήταν πανεύκολος χωρισμός. Μάλιστα, της το συγχώρησα όταν έμεινε έγκυος από άλλον, δεν ήταν δικό μου το παιδί. Μου το είχε πει τους πρώτους μήνες κι εγώ χάρηκα. Το παιδί πολλές φορές το πρόσεχα εγώ», είπε κλείνοντας ο Μεγακλής Βιντιάδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: