Η Εύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τη νέα της σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Η πρώην σύζυγος του Αλέξη Κούγια συζήτησε για τον νέο της σύντροφο, για τη διαφορά ηλικίας τους, αλλά και για την απόσταση που τους χωρίζει.

Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο

«Νιώθω υπέροχα, όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, δεν περίμενα αυτή την εξέλιξη, έγιναν όλα μαγικά. Η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο αν υπάρχει χημεία, καταλαβαινόμαστε με τα μάτια, είμαστε 2,5 μήνες μαζί. Το πρόβλημά μας είναι τα χιλιόμετρα που μας χωρίζουν», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου.


H πιθανότητα για έναν δεύτερο γάμο

«Δεν το σκέφτομαι πλέον και δεν μου δίνει αυτή τη στιγμή κάποια κοινωνική υπόσταση. Έχω κάνει γάμο και παιδιά και νιώθω πλήρης. Με ενδιαφέρει να έχω έναν καλό άνθρωπο στο πλάι μου, να μου μιλάει, να με φροντίζει, να μου φέρεται ωραία και να με κάνει να αισθάνομαι καλά γι' αυτό που είμαι».

Για την επιλογή της να είναι με έναν νεότερο άνδρα

«Με κέρδισε ο νεότερος άνδρας γιατί έχω βγάλει από το μυαλό μου την ύλη και τα πολλά χρήματα. Οι άνθρωποι πρέπει να συμπορεύονται μαζί και να έχουν πολλά κοινά στοιχεία».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Η Εύη Βατίδου, όπως αποκάλυψε πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βρίσκεται σε σχέση με τον Ηλία Κωνσταντίνου.

Η ίδια είχε δηλώσει δημόσια στο παρελθόν πως είναι ερωτευμένη με κάποιον κατά 12 χρόνια νεότερό της. Ο Ηλίας Κωνσταντίνου ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο.


Η Εύη Βατίδου δημοσίευσε στις 4 Μαΐου 2023 μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε στο πλευρό του συντρόφου της, γράφοντας στη λεζάντα: «Μερικές φορές οι άνθρωποι κάνουν σχέσεις με κάποιους που έχουν τα χαρακτηριστικά που ψάχνουν, ανεξάρτητα από την ηλικία. Υπάρχουν καλοί λόγοι που νιώθετε πάντα 20 χρόνια νεότεροι από την πραγματική σας ηλικία».

Το μοντέλο είχε αναδημοσιεύσει μία ημέρα πριν στον λογαριασμό του στο Instagram ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου, όπου αναφέρθηκε σ' εκείνον για πρώτη φορά δημόσια.

Οι αναρτήσεις του Ηλία Κωνσταντίνου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτες ταξίδια, επαγγελματικές φωτογραφήσεις, αυτοκίνητα κι όπως φαίνεται αγαπά ιδιαίτερα τη θάλασσα και το καλό φαγητό.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: