Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο μετά την τελευταία του περιπέτεια με τον κορονοϊό, στα τέλη Απριλίου, μίλησε ο Διονύσης Σαββόπουλος στη συνέντευξη στην οποία εξέφρασε την ελπίδα του να είναι αυτοδύναμη η Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές.

Ο κορονοϊός δεν έφυγε

Αρχικά ο μεγάλος τραγουδοποιός τόνισε ότι ο κορονοϊός «δεν έφυγε και το λέω για να το ακούσουν οι συνομήλικοί μου».

Έκανα Πάσχα με τις νοσοκόμες

Περιγράφοντας, δε, τα συμπτώματα που είχε αυτή τη φορά -καθώς στο παρελθόν είχε νοσήσει ξανά με κορονοϊό-, είπε ότι «αυτή τη φορά ήταν βαρύς, πυρετός, δύσπνοια». «Έκανα Πάσχα με τις νοσοκόμες και τους ορούς», πρόσθεσε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Οι δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο

Ο ίδιος εξομολογήθηκε και μια από τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο νοσοκομείο και η οποία τον οδήγησε, όπως είπε, στο «ευχάριστο συναίσθημα ότι δεν είμαι τίποτα, αλλά ένα πλάσμα με καλή διάθεση».

«Ένα βράδυ ξυπνάω μούσκεμα, είχα κατουρηθεί στα σεντόνια, οι πιτζάμες, να ντρέπομαι τι να κάνω, να φωνάξω τις νοσοκόμες και να με δουν, να χαλάσει η εικόνα μου; Εικόνα, ξε-εικόνα, χτυπάω το κουδούνι, έρχονται οι νοσοκόμες, που ήταν άψογες», ξεκίνησε την περιγραφή του ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Αισθάνθηκα τόση ντροπή

«Είμαι όρθιος, γυμνός σαν σκουλήκι, κατουρημένος, αισθάνομαι τόση ντροπή και ένιωσα ότι δεν είμαι ο Σαββόπουλος και εκείνη τη στιγμή που το ένιωσα αυτό σαν να μου ήρθε ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα, ότι δεν είμαι τίποτα, αλλά ένα πλάσμα με καλή διάθεση, αυτό ένιωσα», είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Δείτε την εξομολόγηση του Διονύση Σαββόπουλου