Άκρως ανανεωμένη μοιάζει να απόλαυσε η Πόπη Μαλλιωτάκη μια από τις πρώτες της θαλασσινές εξορμήσεις την οποία και επέλεξε να μοιραστεί στα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Όσο πλησιάζει άλλωστε το καλοκαίρι, η τραγουδίστρια αγαπά να περνά όλο και περισσότερο τον ελεύθερο της χρόνο στη θάλασσα.

Έτσι, σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της εμφανίσεις, η Πόπη Μαλλιωτάκη προχώρησε σε μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου και πόζαρε με ένα άκρως παιχνιδιάρικο μπικίνι ανεβάζοντας επικίνδυνα το θερμόμετρο του διαδικτύου.

Και μπορεί η γνωστή τραγουδίστρια να κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα την παρούσα περίοδο, δεν χάνει όμως ποτέ την ευκαιρία να απολαμβάνει τις βουτιές στη θάλασσα και να προκαλεί «βροχή» από likes στα social media.

















«Ποτέ μη χάνεις την ελπίδα. Οι καταιγίδες κάνουν τους ανθρώπους πιο δυνατούς και ποτέ δεν διαρκούν για πάντα» έγραψε χαρακτηριστικά η Πόπη Μαλλιωτάκη στη λεζάντα με την οποία και επέλεξε να συνοδεύσει τη νέα της δημοσίευση.