Εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσφατα είχε σχολιάσει τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο Γιώργο Λιάγκα, κάτι που ο τελευταίος δε θα άφηνε ασχολίαστο.

Αναλυτικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε σχολιάσει «Μη λύνετε τα προβλήματα στον αέρα, εγώ δεν θα το άφηνα να συμβεί».

Λυπάμαι που δεν πήρα την άδεια του Γρηγόρη

Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια απάντησε μέσω της εκπομπής του «Λυπάμαι που δεν πήρα και την άδειά του να κάνω συνέντευξη. Επίσης να σας πω ότι ενημέρωσα προσωπικά και τη Σίσσυ Χρηστίδου για τη συνέντευξη αυτή. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα “Σίσσυ αύριο θα έρθει ο Θοδωρής”. Τι να μου πει η γυναίκα;».

Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, όταν τον πλησίασαν οι τηλεοπτικές κάμερες για να τον ρωτήσουν για την απάντηση του Λιάγκα, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια: «Θα θέλαμε μία δήλωση από εσάς για όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με το θέμα του Θοδωρή Μαραντίνη», ήταν η προσέγγιση της δημοσιογράφου με τον Γρηγόρης Αρναούτογλου να χαμογελά απαντώντας: «Σας φιλώ! Είμαι πάρα πολύ κουρασμένος, πάω σπίτι να κοιμηθώ», ήταν η αντίδραση του Γρηγόρης Αρναούτογλου γελώντας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: