Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας προκάλεσε η είδηση του θανάτου του τραγουδιστή Γιάννη Βογιατζή, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 89χρονος τραγουδιστής είχε υποβληθεί προσφατα σε επέμβαση στην ουρολογική κλινική του Λαϊκού, καθώς αντιμετώπισε κάποιο νεφρολογικό πρόβλημα.


Ωστόσο, πριν από μερικές ημέρες πήγε ως έκτακτο περιστατικό με αποφρακτικό ειλεό στο Ιπποκράτειο. Οι γιατροί αντιμετώπισαν την επιπλοκή με επιτυχία, όμως και πάλι εκδήλωσε οξεία νεφρική ανεπάρκεια και λίγες ώρες μετά έπαθε καρδιακή ανακοπή. Ως αιτία θανάτου καταγράφεται η πολυοργανική ανεπάρκεια.

Τον αγαπημένο τραγουδιστή, που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, αποχαιρέτησε με μια ανάρτηση στο Facebook η Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα, δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία με τον αγαπητό τραγουδιστή.

Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Αχ, Γιάννη μου... Και σε είχα τόσο έντονα στη σκέψη μου αυτές τις μέρες... Θα σε θυμάμαι πάντα όταν θα ακούω την "Πρώτη μας Νύχτα" που σφράγισες με την ερμηνεία σου... Το τραγούδι που σημάδεψε τη ζωή μου... Εσύ πέτα ψηλά... Στον "Ουρανό με τ' αστέρια" που σε περιμένει κι από σήμερα θα τον κάνεις εσύ ακόμα πιο φωτεινό... Καλό ταξίδι, Αστέρι μου...».