Μια διαφορετική ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα για τη Γιορτή της Μητέρας, ξαπλωμένη στο κρεβάτι της κλινικής.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι το Σάββατο προχώρησε στη διαδικασία της κρυοσυντήρησης και την ωοληψία, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της Βίκυ Σταυροπούλου.

Στη μακροσκελή ανάρτησή της, η Δανάη Μπάρκα γράφει για την ηθοποιό και μητέρα της και το πόσο την έχει στηρίξει στη ζωή της, ενώ κάνει και αναφορά στην απόφασή της να προχωρήσει στη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

Η ανάρτηση

«Γιορτή της Μητέρας. Σήμερα πέρασα το πρωινό μαζί της, λίγο διαφορετικά, κάνοντας ένα βήμα πιο κοντά στη δική μου εμπειρία της μητρότητας... Αν μου γεννηθεί αυτή η ανάγκη και όποτε έρθει η στιγμή, έτσι ώστε να μην υπάρξει άγχος και προβληματισμός. Ξυπνήσαμε λοιπόν και πήγαμε μαζί να ολοκληρώσω τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης, προχωρώντας στην ωοληψία. Μετά από αυτό, για άλλη μία φορά συνειδητοποίησα το μεγαλείο της μάνας. Όχι της δίκης μου μόνο, όλων των μανάδων. Τι άγχος, τι αγωνίες, τι χαρές, τι στενοχώριες μπορεί να περνάει μια μαμά, χωρίς καν να φτάνουν σε εμάς αυτά τα συναισθήματα. Σήμερα κατάλαβα ποσό σπουδαίο πράγμα είναι να ανοίγεις τα μάτια σου και να αντικρίζεις τη μαμά σου. Ναι, έφτασα 30+, έχουμε τα μυστικά μας, την προσωπική μας ζωή, την επαγγελματική μας πορεία, την καθημερινότητά μας, τις εντάσεις μας, τις διαφωνίες μας. Αλλά ΠΑΝΤΑ, μα ΠΑΝΤΑ η αγκαλιά της είναι το γιατρικό για όλα» αναφέρει και καταλήγει: «Μαμά, όταν βρεθεί η λέξη που θα σημαίνει κάτι παραπάνω από σ’ αγαπώ, σε θαυμάζω, σ’ ευχαριστώ... θα σ’ την αφιερώνω κάθε μέρα».

*Δημοσιεύτηκε στην On Time στις 15 Μαΐου 2023.