Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μίλησε ο Πάνος Ιωαννίδης, ο οποίος, ωστόσο, δεν μπόρεσε να δώσει την αποκλειστική είδηση για την ημερομηνία του τελικού του «MasterChef». 

«Ευτυχώς τελείωσαν τα γυρίσματα του "MasterChef" για εμάς, μένει μόνο ο τελικός που θα είναι live», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης, που δεν μπορούσε να απαντήσει πότε θα γίνει ο τελικός γιατί υπάρχει και ο παράγοντας εκλογές.

«Θα είναι σίγουρα μέσα στον Ιούνιο. Την ακριβή ημερομηνία δεν την γνωρίζουμε, γιατί έχει να κάνει και λίγο με τις εκλογές. Το ξέρει μόνο το κανάλι», τόνισε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο κριτής του «MasterChef» ρωτήθηκε και για τις φήμες πως το ζευγάρι του τελικού είναι η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας. «Δε μπορώ να το επιβεβαιώσω, γιατί είμαστε ακόμη τηλεοπτικά πίσω και υπάρχουν κι άλλοι παίκτες», είπε.

Επιβεβαίωσε, όμως, ότι το Star σκέφτεται να κάνει κι άλλο κύκλο «MasterChef» και βέβαια χωρίς να «χαλάσει» την τριάδα των κριτών.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με τα νούμερα τηλεθέασης και εμείς αλλά και το κανάλι, γιατί φέτος ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Γίνονται συζητήσεις για τον επόμενο κύκλο με την ίδια ομάδα», είπε ο γνωστός σεφ, που δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει κάτι τηλεοπτικά και μόνος του.

«Είμαι ανοιχτός σε συζητήσεις για να κάνω και κάτι μόνος μου ανά πάσα στιγμή», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.