Η Μαρίνα Βερνίκου έκανε δηλώσεις και αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της Ελλάδας στη Εurovision 2023 με το τραγούδι «What they say».

Ο Βίκτωρας ένα πολύ αξιόλογο παιδί

Ο ανιψιός της Victor Vernicos μπορεί να έδωσε τον καλύτερό του εαυτό, όμως δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό», η Μαρίνα Βερνίκου δήλωσε: «Ο Βίκτωρας έπαιζε πιάνο απ' όταν ήταν 4 ετών, παίζει κιθάρα, γράφει τραγούδια μόνος του. Είναι ένα πολύ αξιόλογο παιδί».

Προφανώς δεν άρεσε το τραγούδι του

«Δεν ξέρω τι έφταιξε, προφανώς δεν άρεσε πολύ το τραγούδι του, γούστα είναι αυτά. Δεν έχω μιλήσει μαζί του μετά τον αποκλεισμό», συμπλήρωσε η Μαρίνα Βερνίκου.

Ο Βίκτωρας έκανε ό,τι μπορούσε

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι ο νεαρός τραγουδιστής έκανε μεγάλη προσπάθεια για να προκριθεί. «Όλο αυτό το διάστημα ήταν πολύ υπερήφανος. Θα έδινε τον καλύτερό του εαυτό και έκανε ό,τι μπορούσε. Μην ξεχνάμε ότι είναι ένα παιδί 16 χρονών και είναι ένα παιδί ευαίσθητο και θέλουν προσοχή τα σχόλια που λέγονται», τόνισε η Μαρίνα Βερνίκου.

Ο Βίκτωρας ήταν πάρα πολύ χαρούμενος

«Πήγε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, ήταν πάρα πολύ χαρούμενος για όλο αυτό που του συμβαίνει», πρόσθεσε κλείνοντας η Μαρίνα Βερνίκου.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: