Συνέντευξη στην εκπομπή της «Ελένη», στο Mega, έδωσε η Σοφία Βόσσου.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τα λάθη της καριέρα της, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και την Eurovision.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην εμπειρία της με τον διαγωνισμό και θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή, το 1991 με την «Άνοιξη».

«Πήγα στο Ισραήλ να με τιμήσουν για την «Άνοιξη» και μου έκανε εντύπωση που οι Ισραηλίτες τραγουδούσαν στα ελληνικά. Θυμάμαι τις πρόβες, την υπόκλιση της ορχήστρας, τα γέλια και την αγωνία με τον Αντρέα».

Τι γνώμη έχει για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision;

«Δεν ξέρω αν ήταν σωστή η απόφαση της ΕΡΤ να στείλει ένα 16χρονο παιδί φέτος στη Eurovision». Θα ξαναπήγαινε στον διαγωνισμό; «Θα ξαναπήγαινα στον διαγωνισμό με ένα νέο παιδί να παίζω στο πιάνο και να του κάνω φωνητικά».

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και εξήγησε τους λόγους που δεν θέλησε ποτέ να προωθήσει τον εαυτό της και την καριέρα της.

«Στις μεγάλες πίστες είναι ονόματα πιο εμπορικό από εμένα. Όταν ξεκίνησα, δεν ξεκίνησα για να κάνω καριέρα και το συνεχίζω αυτό στον εγκέφαλό μου. Ο κόσμος δεν ξέρει τι έχω κάνει στην καριέρα μου και σε αυτό φταίω κι εγώ. Δεν έχω διαφημίσει ποτέ τον εαυτό μου. Δεν ήμουν ποτέ έμπορος του εαυτού μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Τελικά, δεν πεθαίνεις με τις μαρκίζες και τους πλατινένιους δίσκους, αλλά με το να έχεις εισπράξει αγάπη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης, για τη σχέση της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Ο κόσμος με έχει ταυτίσει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όπως τη Βίσση με τον Καρβέλα και τη Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ. Η δεκαετία που έζησα με τον Ανδρέα ακόμα υπάρχει στην καρδιά του κόσμου, αγαπιόμαστε κι είμαστε οικογένεια», ανέφερε.

Για τον γάμο της κόρης της, Ερασμίας Μάνου με τον κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη κι υπερήφανη που παντρεύτηκε η κόρη μου. Με ενδιαφέρει τα παιδιά να είναι ευτυχισμένα και να τραβήξουν τον δρόμο τους, γιατί έχει αγώνα αυτή η ιστορία. Δεν είναι εύκολη η σχέση της κόρης μου, γιατί δεν βλέπονται και πονάνε οι ψυχούλες μου. Ο γαμπρός μου λέει ότι θα μου κάνουν εγγονάκι και του λέω ότι η λέξη "γιαγιά" δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision. «Δεν ξέρω αν ήταν σωστή η απόφαση της ΕΡΤ να στείλει ένα 16χρονο παιδί φέτος στη Eurovision. Θα ξαναπήγαινα στον διαγωνισμό με ένα νέο παιδί να παίζω στο πιάνο και να του κάνω φωνητικά», είπε κλείνοντας.