Ο Νικόλας Αγόρου ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor All Star.

«Προσπαθώ να είμαι κοντά στον Θεό και όλα από εκεί ξεκινάνε» είπε εξηγώντας γιατί ζει στην επαρχία ως αγρότης στα 31 του.

«Εγώ πήγα γιατί ο καθένας έχει τον δικό του σταυρό γιατί βιοπορίζομαι, ξεκάθαρα για το οικονομικό. Σίγουρα είναι τηλεόραση και είναι ζόρικο πράγμα. Θυμάμαι τη μέρα που έφυγα πόσο χαρούμενος ήμουν και σκεφτόμουν “αν δεν φύγω τι κάνω;”.

Ξαφνικά μπαίνεις και τρομάζεις. Το έκανα για την οικογένειά μου όμως ποτέ δεν θα πουλούσα τις αξίες μου για τα χρήματα. Καλά τα χρήματα να βοηθήσεις αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά, ανθρωποφαγία!

Είμαι ρομαντικός κι ευαίσθητος, πας για τα αγωνίσματα, υπάρχει τοξικότητα και χαλιέσαι. Δεν είμαι παίκτης ριάλιτι.

Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ασχολούνται μαζί μου χωρίς να τους έχω δώσει κάτι, να τους έχει ο Θεός καλά» είπε.

«Για μένα το δύσκολο ήταν να αντεπεξέλθεις στις ίντριγκες, στο ριάλιτι, στους αλλοπρόσαλους χαρακτήρες, στο ψέμα. Μπορεί για αυτούς να είμαι χειρότερος εγώ. Κατάλαβα ότι δεν ανήκω εκεί. Πάλεψα με τη βοήθεια του Θεού» είπε.

Μιλώντας για τους παίκτες που έφυγαν αλλά και όλες τις τιμωρίες είπε.

«Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός γιατί έφυγε ο Ηλίας και ο Γιωρίκας που τους είχα δίπλα μου. Λίγο πολύ όλοι τρώμε. Αν βρω φαγητό και σου δώσω δεν τρως; Και μετά το χέρι που σου δίνει το δαγκώνεις; Δεν ξέρω αν κυκλοφορούσε κινητό. Εγώ σου είπα τι γινόταν με το φαγητό. Ξέρω να σου πω ότι ο Ηλίας δεν ξέρει Αγγλικά. Όλα θα βγούνε κάποια στιγμή.

Εγώ δεν μπορώ να εξυπηρετήσω κάποια συμφέροντα. Εγώ το είχα παίξει σόλο καριέρα και καθόμουν μόνος μου. Όταν κάθεσαι και ακούς και από τις δύο ομάδες να λένε ότι “είμαστε οι πιο ακριβοπληρωμένοι κοπρίτες, είμαστε επαγγελματίες παίκτες ριάλιτι, επαγγελματίες ηθοποιοί και ψεύτες” εγώ τι να πω με αυτούς τους ανθρώπους; Τα καλά γίνονται πίσω από τις κουρτίνες.

Το χειρότερο είναι ότι κόσμος ξέρει» είπε.

«Ζορίστηκα αλλά βγήκα πιο δυνατός από αυτό και χαίρεται η οικογένειά μου» είπε ακόμα.