Έντεκα χρόνια μετά την Eurovision του 2012 όπου είχε αναδειχθεί νικήτρια η Loreen, επανέρχεται στον φετινό τελικό του μουσικού διαγωνισμού με το τραγούδι «Tattoo» και είναι το μεγάλο φαβορί.

Η τραγουδίστρια από τη Σουηδία, παραχώρησε μία συνέντευξη στη «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο, Απόστολο Ματάμη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την αγάπη της στην Ελλάδα, για την επιστροφή της στη Eurovision.

Για την επάνοδό της στηEurovision μετά από τόσα χρόνια, είπε: «Νιώθω φανταστικά πάρα πολύ καλά. Είμαι τόσο χαρούμενη και ειλικρινά δεν ήξερα ότι ο κόσμος ήθελε να επιστρέψει στο διαγωνισμό. Δεν το γνώριζα, αν το ήξερα νωρίτερα θα ερχόμουν νωρίτερα».

Όσο για την πρόβα της είπε: «Θα κάνω σίγουρα αλλαγές είναι μία διαδικασία βήμα βήμα η ομάδα μου δουλεύει πολύ σκληρά. Είναι δύσκολη η παρουσίαση, είναι πολλά τα πράγματα, ο καπνός, τα χρώματα… Θέλει χρόνο. Πρέπει να είναι τέλειο».

Τέλος, η ίδια αναφέρθηκε σε συνέντευξή της με Έλληνα δημοσιογράφο πριν μερικές μέρες, στη διάρκεια της οποίας έβγαλε ένα κομμάτι φέτα και το έφαγε.