Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για την οποία χθες έγινε επίσημη πρεμιέρα. Στο τέλος της παράστασης ιδιαίτερα χαρούμενος έκανε δηλώσεις. 

«Ένας ηθοποιός έχει το δικαίωμα να κάνει τα πάντα»

«Αν έχουν δουλειές και λείπουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα από την πρεμιέρα μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Η σύντροφός μου δεν έρχεται ποτέ στις πρεμιέρες. Έρχεται μετά από κάποιες μέρες για να νιώσω κι εγώ πιο άνετος», είπε αρχικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος απάντησε και για το ενδεχόμενο παρουσίασης κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής: «Ένας ηθοποιός έχει το δικαίωμα να κάνει τα πάντα. Εγώ δεν νιώθω ότι είμαι σε μια τέτοια φάση να κάνω καμία παρουσίαση. Κάποιες φορές βέβαια έχω ζηλέψει και μερικά πράγματα που περνάνε ωραία».

Τι είπε για την υπόθεση Γεωργούλη

Σε ερώτηση για τον Αλέξη Γεωργούλη, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος είπε: «Μπορεί να μην μπορείτε να με ρωτήσετε, αλλά εγώ μπορώ να μην σας απαντήσω. Δεν θα σας απαντήσω κάτι, γιατί αυτή τη στιγμή ζούμε μια πολύ όμορφη κατάσταση και οτιδήποτε εκτός θεάτρου αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να μας αφορά. Έχουμε τέτοια ωραία χαρά και ευτυχία που θέλουμε να τη νιώσουμε και να τη χαρούμε».