Εξιτήριο από το μαιευτήριο που νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες πήρε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η γνωστή παρουσιάστρια, που έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί την Παρασκευή 5/5, αναχώρησε για το σπίτι της σήμερα, όπου θα την περιμένει ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς.

Η Ιωάννα Μαλέσκου γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι, βάρους περίπου 3 κιλών, και μίλησε στους συνεργάτες του T-Life που βρέθηκαν έξω από το μαιευτήριο για να της ευχηθούν.

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πέρα από τη συναισθηματική φόρτιση και τις ορμόνες που είναι στον Θεό, είμαι τόσο ήρεμη και ευτυχισμένη που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το πλασματάκι, που το κουβαλούσα τόσο καιρό και μας κράτησε όλο τον χρόνο που εκείνη ήθελε, τελικά είναι στην αγκαλιά μου.

Συγκινήθηκα πολύ. Οι πρώτες ώρες είναι που παίρνεις αυτό το βάπτισμα του πυρός, που πρέπει να συνειδητοποιήσεις ότι έχεις ένα ανθρωπάκι να φροντίσεις, το αυτοκολλητάκι μου όπως τη λέω, και αλλάζουν όλοι οι ρυθμοί.

Είναι νέο στάδιο προσαρμογής που ακόμα δεν το έχω κάνει πολύ δικό μου. Είμαι άυπνη, λίγο ζορισμένη αλλά πολύ χαρούμενη και τώρα επιστρέφοντας και στο σπίτι… Κατά τη διάρκεια της κύησης δεν θα έλεγα ότι είχα τρομερές δυσκολίες», δηλώνει η Ιωάννα Μαλέσκου.