Μήλον της έριδας μοιάζει να είναι πια ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Survivor All Star, όπως επιβεβαιώθηκε και στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Εκεί, άλλωστε, μάθαμε μια νυχτερινή μετακίνηση που θέλησε να κάνει η Μελίνα Μεταξά για να βρεθεί πιο κοντά στον όμορφο συμπαίκτη της.

Η κίνηση της Μελίνας

Ειδικότερα, μιλώντας απευθείας στην κάμερα του Survivor All Star, η Σταυρούλα Χρυσαειδή θέλησε να δώσει την Κύπρια συμπαίκτρια της τονίζοντας πως «ξαφνικά φεύγει ο Στέλιος και μαθαίνω ότι η Μελίνα έχει πάρει τα σκεπάσματα του Κωνσταντίνου, τα έχει πάει στη θέση του Στέλιου και έχει πάρει τα δικά της και τα έχει βάλει ανάμεσά μας. Δηλαδή, αλήθεια, γιατί; Mου φαίνεται τόσο αστείο όλο αυτό και νιώθω ότι είμαστε στο δημοτικό».

Αφήστε  να κοιμηθώ κάπου

«Δεν έχω λόγια! Δεν ξέρω, δεν με αφορά. Αφήστε με παιδιά κάπου να κοιμηθώ όμως. Βάλτε μου μια θεσούλα, πείτε μου «Κωνσταντίνε σήμερα θα κοιμηθείς εδώ και δίπλα σου θα υπάρχουν αυτά τα άτομα». Θα πω ένα ευχαριστώ και θα κοιμηθώ ήσυχος. Εντάξει παιδάκια; Μην τσακώνεστε, όλα καλά» τόνισε, με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Μου είπε ο Σάκης να αλλάξουμε τις κουβέρτες

Τελευταία στην τριάδα πήρε τον λόγο η Μελίνα Μεταξά για να κάνει και εκείνη τις δικές της δηλώσεις. «Με την αποχώρηση του Στέλιο δημιουργήθηκε και άλλος χώρος στην πλευρά της κόκκινης καλύβας οπότε κάποια στιγμή μου είπε ο Σάκης να αλλάξουμε τις κουβέρτες και με βοήθησε να πάμε στο πάνω διάζωμα τις δικές μου.

Επειδή όμως είχαν κάνει μια συζήτηση με τον Βασάλο, ήθελαν στη μέση να περάσει ο Κωνσταντίνος και εγώ να πάω στην άκρη. Οπότε δημιουργήσαμε ένα Π αφήνοντας στην άκρη της καλύβας τον Τάκη όπως ήταν, από πάνω κοιμάται ο Σάκης με την Μαριαλένα, δίπλα βάλαμε τον Κωνσταντίνο, στην πάνω άκρη είμαι εγώ και κάτω από μένα είναι ο Κόρο.

Στη μέση λοιπόν έχουμε πάρα πολύ χώρο να πηγαινοερχόμαστε, να αφήνουμε τα παπούτσια το βράδυ και να βάζουμε τις τσάντες μας χωρίς να ενοχλεί κανένας κανέναν».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: