Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν το ζευγάρι που μπορεί να χαρακτηριστεί ως το πιο ερωτευμένο της σόουμπιζ αυτό τον καιρό. Η είδηση που δεν έχει δει τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, είναι πως ο γνωστός ηθοποιός δεν έχει πάρει ακόμη διαζύγιο από τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Νίκος Αποστολόπουλος, καλός φίλος της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη, μιλώντας στην «ON time» αναφέρθηκε στον έρωτα του Βασίλη Μπισμπίκη με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και στη σχέση του ηθοποιού με την εν διαστάσει σύζυγό του. «Γνωρίζω ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Κωνσταντίνα δεν έχουν πάρει διαζύγιο. Αν υπάρχει τέτοιο πάθος, ζήσε το κρυφά, δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται κανένας. Αυτή είναι η γνώμη μου για τη σχέση του ζευγαριού Βανδή - Μπισμπίκη. Η Κωνσταντίνα είναι ένα καλό, ευχάριστο και χαρούμενο παιδί. Με τον Βασίλη παντρεύτηκαν από πολύ μεγάλο έρωτα, είναι μια κούκλα, δύο μέτρα ύψος, ζωντανός και με μεγάλη ενέργεια άνθρωπος. Όταν έχεις ένα δεκάχρονο αγόρι, πιστεύω ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός στις κινήσεις σου, απέναντι στο παιδί, απέναντι στη γυναίκα που είχες».

Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ενώ συνεχίζοντας είπε: «Θα πρέπει να ήταν πολύ καψούρης για να το κάνει αυτό, πρέπει να μην ξέρεις πού πατάς και πού βρίσκεσαι για να είσαι τόσο εξωστρεφής στον έρωτα. Πρέπει να είσαι διακριτικός, τα εν οίκω μη εν δήμω. Όταν δεν έχει λήξει μια κατάσταση, δεν κάνεις τόσο προβεβλημένες κινήσεις. Κρεμάς μια ιστορία στα “μανταλάκια”, όταν πια έχει λήξει, έχεις πάρει διαζύγιο κι έχει το παιδί σου απόλυτη συνείδηση της κατάστασης, γιατί υπάρχουν το σχολείο, οι συμμαθητές, τα μπούλινγκ... Είναι περίεργα σήμερα. Διαζύγιο δεν έχουν πάρει εδώ κι ενάμιση χρόνο που δεν είναι μαζί. Πιστεύω να πάρουν διαζύγιο κάποια στιγμή. Οι σχέσεις τους είναι οκ, δεν είναι κακές. Κάθε Σαββατοκύριακο το παιδί το έχει ο πατέρας του».

Ο Βασίλης και η Κωνσταντίνα έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, αλλά κανείς δεν γνωρίζει έως τώρα ποιος είναι ο λόγος που δεν έχουν αποφασίσει μέχρι στιγμής να πάρουν το διαζύγιο. «Η Κωνσταντίνα δεν έχει προχωρήσει τη ζωή της με άλλη σχέση, ασχολείται με το παιδί της και το μαγαζί της, τίποτε άλλο, αυτή είναι της αφοσίωσης. Πηγαίνει κάθε μέρα στο μαγαζί της, έχει το παιδί της στα καλύτερα κολέγια, στα σπορ, είναι εξαιρετική μητέρα».

«Φαίνεται ότι της έχει λείψει ο έρωτας, της Βανδή εννοώ»

Η κοινή ζωή της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, την οποία παρακολουθούμε στα social media, μας δείχνει ένα τρελά ερωτευμένο ζευγάρι, γεμάτο πάθος και ένταση. Προβάλλουν πολλές προσωπικές στιγμές τους, που ποτέ προηγουμένως κανείς από τους δύο στο γάμο του δεν είχε δημοσιοποιήσει τόσο γρήγορα και τόσο πολύ. «Οι δυο τους είναι μεγάλοι άνθρωποι (σ.σ.: Βασίλης Μπισμπίκης - Κωνσταντίνα Μπεκιάρη), έχουν καλή σχέση, έχουν μαζί ένα υπέροχο παιδί, ένα όμορφο πλάσμα. Πιστεύω ότι όταν αγαπάς το παιδί σου, δεν πρέπει να εκτίθεσαι, αλλά για την ώρα δεν πήγε έτσι... Πιστεύω ότι θα πάει. Να ζήσουν τα παιδιά τον έρωτά τους (σ.σ.: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης), να είναι καλά, γιατί και αυτής φαίνεται ότι της έχει λείψει ο έρωτας, της Βανδή εννοώ» δήλωσε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Πάντως, να σημειώσουμε ότι πηγές από το στενό φιλικό περιβάλλον τους δηλώνουν ότι τόσο ο Βασίλης Μπισμπίκης όσο και η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δεν θέλουν να αναφερθούν στο λόγο που τους κρατάει μακριά από την απόφαση να οριστικοποιήσουν με διαζύγιο τη λήξη της σχέσης τους, δεδομένου ότι έχει περάσει ενάμισης χρόνος από τότε που δεν είναι μαζί.

Από τη Ρενέ Σαραντινού

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime