Ερωτευμένος και πάλι φαίνεται πως είναι ο Snik. Λίγο καιρό μετά τον χωρισμό του από τη Γιώτα Ιωαννίδου, ο τράπερ γύρισε σελίδα στη ζωή του και προχώρησε σε νέα σχέση.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό», ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και περίπου έναν μήνα είναι ζευγάρι με τη νεαρή Κατερίνα Βαγκάνσια, η οποία, μάλιστα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram έχει κοινοποιήσει αρκετά στιγμιότυπα μέσα από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσε κάποτε ο Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Κατερίνα Βαγκάνσια είναι γνωστή στους φανς των ριάλιτι, καθώς έχει λάβει μέρος στο παρελθόν όχι σε ένα ούτε σε δύο, αλλά σε τρία. Συγκεκριμένα, την έχουμε δει στο «GNTM», το «Style Me Up» και το «Love Island».


Κατά την είσοδό της στο «Love Island» η ίδια είχε δηλώσει ότι είναι πολύ αυθόρμητη και δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματα και τη γνώμη της, προσθέτοντας πως την ελκύουν τα δραστήρια αγόρια με αίσθηση του χιούμορ.

Ο λόγος που συμμετείχε στο ριάλιτι σχέσεων ήταν επειδή το θεωρούσε μια κορυφαία επιλογή στην τρέχουσα φάση της ζωής της και ανυπομονούσε για νέες γνωριμίες.



Είναι 25 ετών, εργάζεται ως barwoman και μοντέλο. Κατάγεται από την Αθήνα, έχει 4 αδέρφια και ζει μόνη της από τα 17 της χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες της που ανέβασε στο Instagram: