Οι Μπλε και οι Κόκκινοι αντάμωσαν και πάλι στο συμβούλιο του νησιού και στο νέο επεισόδιο του Survivor All Star που προβλήθηκε, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τη νύχτα της Πέμπτης 04/05/2023 στις οθόνες μας. Εκεί δηλαδή όπου και όλοι οι παίκτες συνάντησαν για μια ακόμα φορά τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης, Γιώργο Λιανό.

Κεντρικό θέμα της βραδιάς ήταν η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων από την τελευταία ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού από την οποία ένας παίκτης θα έπρεπε να αποχωρήσει ταχύτατα και να επιστρέψει στην Ελλάδα. Στον τάκο του Survivor All Star βρέθηκαν αυτή τη φορά ο Νικόλας Αγόρου, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Γιώργος Κόρομι και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Έχοντας προηγηθεί πιο πριν ο αγώνας με έπαθλο την επικοινωνία, όπου τη νίκη κατόρθωσαν να πάρουν οι Κόκκινοι, ύστερα και από τις γνώριμες συζητήσεις και τους σχολιασμούς, ήρθε η ώρα να μάθουν όλοι στο συμβούλιο του νησιού ως είθισται τα αποτελέσματα της νέας ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και εκείνον που θα ακολουθούσε τον Στέλιο Χανταμπάκη πίσω στην Ελλάδα. Κάτι για το οποίο και κλήθηκε να τους ενημερώσει ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε ακόμη: Survivor All Star: Ανατροπή! Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στέλιος Χανταμπάκης (Βίντεο) 

Για την Survivor All Star ιστορία, δε, λίγες ώρες νωρίτερα και στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού, ο Στέλιος Χανταμπάκης γνωστοποίησε την προσωπική του επιθυμία να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι και να επιστρέψει πίσω στη σύζυγο του και τα παιδιά τους. Ποιος εκ των τεσσάρων παικτών, όμως, θα τον συνόδευε στην επόμενη πτήση;

Σύμφωνα με τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό, εκείνος που έπρεπε να αποχωρήσει από το Survivor All Star ήταν ο Νικόλας Αγόρου.

«Το ήξερα! Το ήξερα! Το ένιωθα ρε παιδιά και ήμουν χαρούμενος από χθες. Όταν λέω κάτι, το νιώθω» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης λίγο πριν πάρει την δάδα του και αποχαιρετήσει τους υπόλοιπους παίκτες.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: