Οι γάμοι στον κόσμο του θεάματος δεν φημίζονται για τη μακροβιότητά τους, υπάρχουν όμως και οι εξαιρέσεις, που παραδίδουν μαθήματα αγάπης, υπομονής και ανθεκτικότητας. Ανάμεσά τους είναι κι εκείνος του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, οι οποίοι πρόσφατα γιόρτασαν τη 35η επέτειό τους, σύμφωνα με μια νέα ανάρτηση στο Instagram.

Γνωρίστηκαν το 1981 στα γυρίσματα της τηλεοπτικής σειράς «Bosom Buddies» και παντρεύτηκαν επτά χρόνια αργότερα, αφού ο Τομ Χανκς ασπάστηκε τον ορθόδοξο χριστιανισμό για να τελέσει θρησκευτικό μυστήριο με την ελληνικής καταγωγής αγαπημένη του. Απέκτησαν δύο γιους, τους Chester και Theodore.

Πολλά χρόνια αργότερα, ο Τομ Χανκς θα αποκάλυπτε ότι ερωτεύτηκε τη Ρίτα Γουίλσον με την πρώτη ματιά, ωστόσο «παντρευτήκαμε για όλους τους σωστούς λόγους».

Η ερωτική χημεία τους είναι ξεκάθαρη και στη ρομαντική κομεντί του 1993 «Άγρυπνος στο Σιάτλ», όπου συμπρωταγωνιστούν, αν και η Ρίτα Γουίλσον αργότερα θα αφιερωνόταν στην παραγωγή ταινιών όπως η «My Big Fat Greek Wedding», αλλά και στη μουσική καριέρα της.

Το 2020 ήταν από τους πρώτους επώνυμους που νόσησαν με κορονοϊό, περιγράφοντας την εμπειρία τους μέσα από τα social media και εξηγώντας ότι έδωσαν γενετικό υλικό που θα βοηθούσε στις επιστημονικές έρευνες για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τα καλοκαίρια απολαμβάνουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, όπου μάλιστα έχουν ένα σπίτι στην Αντίπαρο, ενώ ο Τομ Χανκς έχει πολιτογραφηθεί τιμητικά Έλληνας.

Για τη φετινή επέτειο του γάμου τους η Ρίτα Γουίλσον έγραψε: «35 χρόνια γάμου. 30 Απριλίου 1988. Η αγάπη είναι τα πάντα».

Δείτε την ανάρτηση της Rita Wilsonστο Instagram: