Τη δική τους άποψη μοιράστηκαν οι παίκτες του Survivor All Star, για τη χθεσινή υποψηφιότητα του Στέλιου Χανταμπάκη και γενικά για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην ομάδα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε αρχικά για τις χθεσινές υποψηφιότητες:

«Χθες πίστευα ότι θα ψηφιστώ, δεν ψηφίστηκα... Βγήκε ο Στέλιος. Δείχνει και αυτός αδύναμος και δεν φέρνει εύκολα πόντο, κακά τα ψέματα. Έχει αντίληψη, αλλά και εγώ έχω αντίληψη του πως ρίχνω τη μπάλα, αλλά το θέμα είναι να το κάνω. Εγώ φέρνω τον πόντο στην ομάδα. Τον Στέλιο τον ψήφισα γιατί εκτός από το αγωνιστικό, έχει κάνει και κάποια άλλα πράγματα που εμένα με αρέσουν».

«Τη γλύτωσες χθες ε;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στον Τάκη Καραγκούνια. «Γιατί λες ότι τη γλίτωσα;» απάντησε ο συμπαίκτης του. «Ε δεν βγήκες υποψήφιος». «Ε και; Και εσύ τη γλίτωσες στο τσακ. Εγώ πήρα μια εσύ πήρες δύο», απάντησε ο Τάκης Καραγκούνιας.

O Χανταμπάκης ήξερε ότι θα με ψηφίσει ο Σάκης

«Ξέρεις γιατί πήρα δύο εγώ ε; Γιατί ο Χανταμπάκης ήξερε ότι θα με ψηφίσει ο Σάκης, οπότε λέει κάτσε να κολλήσω από δίπλα, μπας και κολλήσω καμία Μαριαλένα, κανέναν Κόρο, για να βγει αυτός αντί για εμένα», είπε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος;

«Το τελευταίο διβδόμαδο που όλα πάνε χαλιά πόσο καλύτερος είναι ο Στέλιος από τον Κόρο ή από εμένα; Για πείτε μου με αριθμούς, που σας αρέσουν τα στατιστικά», ανέφερε στο τέλος ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Τέλος, ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε σχέση με την τακτική που ψηφίζουν οι παίκτες είπε: «Πες κάνω παρέα με αυτόν, δεν τον ψηφίζω, είμαστε μαζί από την πρώτη μέρα».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: