Απόψε, Παρασκευή 28 Απριλίου, στις 22:40, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» έρχεται με πολλά διασκεδαστικά απρόοπτα.

Ένας πατέρας που βρήκε τον έρωτα σε μία πολύ νεότερή του ινφλουένσερ. Μια γυναίκα που δεν θέλει να ξανακάνει σχέση με μικρότερό της άνδρα. Και ένα πεθερόπληκτο σπίτι ξανά αναστατωμένο. Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, η Ίρις Πανταζάρα και η Τζένη Διαγούπη μάς συστήνονται σε ρόλους-έκπληξη στα επόμενα επεισόδια.

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34
Μαίρη (Νίκη Λάμη): έχει γενέθλια και ταυτόχρονα παθαίνει κρίση ηλικίας. Τα πάντα γύρω της τής θυμίζουν ότι πηγαίνει ολοταχώς προς τα 40 και δεν έχει αποκτήσει ακόμη παιδί.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): ο πατέρας της ο Κίμων (Αλέξανδρος Αντωνόπουλος) της λέει ότι έχει δεσμό με μία κυρία, την Ιωάννα. Και ενώ η Μαίρη και ο Γιώργος περιμένουν να γνωρίσουν μία γυναίκα πάνω από 50 ετών, ο Κίμων έρχεται στο σπίτι τους με μία πολύ νεαρή fashion blogger.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): καταλαβαίνει σιγά σιγά ότι ο αγώνας με την πεθερά της είναι άνισος. Ο Κώστας μάλλον δεν πρόκειται να πάει μαζί της στη βάφτιση. Θα συνοδεύσει τη μητέρα του στον αρραβώνα.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: