Ημέρα Ομαδικής Δοκιμασίας η χθεσινή στο MasterChef και οι 11 παίκτες διαγωνίστηκαν στη viral δοκιμασία του Τοίχου. Αυτή τη φορά, όμως, η δοκιμασία έχει διαφορετική σημασία, αφού από αυτή την ομαδική δεν θα προκύψει αποχώρηση, αλλά οι φετινοί διεκδικητές του Silver Award των 10.000 ευρώ.

Οι παίκτες χωρίστηκαν σε Μπλε και Κόκκινους, με τον Νίκο να ορίζεται αρχηγός στους πρώτους και τον Γιώργο Πορφύρη στους δεύτερους. Τον Ηλία Κιαζόλι επέλεξε ο Νίκος για υπαρχηγό των Μπλε, ενώ τον Θόδωρα ο Γιώργος Πορφύρης για υπαρχηγό στους Κόκκινους και η δοκιμασία ξεκίνησε.

Την ώρα που οι δύο ομάδες συνέλεγαν τα συστατικά που θα χρειαστούν για τις παρασκευές τους και ξεκίνησαν τις πρώτες διεργασίες, οι τρεις κριτές έκαναν ένα rewind στη δοκιμασία του Τοίχου από τις προηγούμενες σεζόν του MasterChef .

«Είναι αγαπημένη δοκιμασία. Νομίζω ότι απ’ όλες τις χρονιές ο Τοίχος με Τσίκιλη ήταν ο καλύτερος», ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Ήταν ο πρώτος. Με μια πάπια που δεν μπήκε ποτέ στο πιάτο», απάντησε ο Σωτήρης Κοντιζάς, κομπιάζοντας λιγάκι στη λέξη «πάπια». Αυτό έδωσε την αφορμή στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να προκαλέσει τους συναδέλφους του να πουν τον γνωστό γλωσσοδέτη «Μια πάπια μα ποια πάπια».

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απολαυστικός, με τους τρεις κριτές του MasterChef να ξεσπούν σε γέλια με τις επιδόσεις τους.

Οι τρεις κριτές του MasterChef αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την τρομερή χημεία και το χιούμορ που τους διακρίνει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: