Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την ηθοποιό Μαρίλια Μητρούση σε παρουσίαση βιβλίου, με τους δημοσιογράφους να ζητούν την τοποθέτησή της σχετικά με τις καταγγελίες εις βάρους του Αλέξη Γεωργούλη.

Η νεαρή ηθοποιός και κόρη του Μιχάλη Μητρούση δεν έκρυψε την αμηχανία της. «Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη, να είστε καλά… Αυτό έχω να πω εγώ» δήλωσε, αρχικά, η Μαρίλια Μητρούση στους δημοσιογράφους.

Δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου

«Παιδιά, ειλικρινά δεν θέλω να τοποθετηθώ καθόλου. Θέλω απλά να σας ξαναπώ χρόνια πολλά, μην μου ξανακάνετε αυτή την ερώτηση. Είμαστε εδώ πέρα για να μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης, ας μιλήσουμε για τις Σκάλες Μνήμης» συμπλήρωσε η Μιχάλη Μητρούση για να επαναλάβει εκ νέου, «χρόνια πολλά».

«Όχι, δεν τοποθετούμαι καθόλου. Δεν… Χρόνια πολλά» πρόσθεσε ακόμα για να εισβάλλει ο πατέρας της, Μιχάλης Μητρούσης φωνάζοντας «τι κάνετε εδώ με το παιδί μου; Τι κάνετε εδώ πέρα με το παιδί μου;».

Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη

«Ε, τώρα παιδιά! Δεν το ξέρω το παιδί, δεν ξέρω το θέμα αυτό. Δεν παίρνω θέση, με συγχωρείτε πάρα πολύ γιατί δεν ξέρω καθόλου την ιστορία και ότι ξέρω είναι από εσάς. Αυτό θα κριθεί από τη δικαιοσύνη» υπογράμμισε, με τη σειρά του, ο Μιχάλης Μητρούσης.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον Αλέξη Γεωργούλη να διατηρεί σχέση με την Μαρίλια Μητρούση

Να σου θυμίσουμε πως πριν δυόμισι χρόνια είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν τον Αλέξη Γεωργούλη να διατηρεί σχέση με την Μιχάλης Μητρούσης, κάτι που και οι δύο είχαν διαψεύσει. Αν και οι δυο ηθοποιοί είχαν διαφορά ηλικίας περίπου δύο δεκαετίες, οι φήμες τους ήθελαν να έχουν έρθει κοντά και να έχουν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία που εξελίσσονταν σε μία όμορφη σχέση.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: