Ο Νίκος Κουρής βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για το πλούσιο επαγγελματικό του βιογραφικό, έκανε τον δικό του απολογισμό, ενώ εξήγησε τους λόγους που η τελευταία του παράσταση δεν πήγε καλά.

Στην τελευταία μου παράσταση δεν ήρθε κόσμος να τη δει

«Η τελευταία μου παράσταση δεν πήγε καλά, δεν ήρθε κόσμος να τη δει και δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω γιατί πήγε τόσο χάλια. Ήταν η πρώτη μου σκηνοθεσία, ίσως αυτός να ήταν ένας λόγος. Ήταν ένα δύσκολο, άγριο, βίαιο έργο. Λυπάμαι πραγματικά που δεν είχε την ανταπόκριση που περίμενα. Παίξαμε όσο μπορούσαμε να παίξουμε αλλά, αν δεν έχεις κόσμο, δεν μπορείς και να συνεχίσεις. Δεν συμφέρει κανέναν. Ήταν η πρώτη φορά που κατέβηκε ένα έργο μου και δε νομίζω ότι της άξιζε της παράστασης αυτό», αποκάλυψε ο Νίκος Κουρής για τη «Μοναξιά της Δύσης».

Το να παίζω και να σκηνοθετώ ταυτόχρονα είναι λάθος

«Κατάλαβα ότι, αν κάνω κάτι, πρέπει να το θέλω πάρα πολύ και πως το να παίζω και να σκηνοθετώ ταυτόχρονα είναι λάθος. Λάθος όχι ως προς το αποτέλεσμα αλλά ως προς τη διαδικασία. Θεωρώ ότι ο σκηνοθέτης πρέπει να είναι μόνο από κάτω, για να μπορεί να είναι τίμιος με τους ανθρώπους από πάνω», εξομολογείται ο ηθοποιός.

Από την επιτυχία δεν έμαθα ποτέ απολύτως τίποτα

«Οι αποτυχίες δεν είναι ευχάριστες αλλά είναι πάρα πολύ διδακτικές. Από την επιτυχία δεν έμαθα ποτέ απολύτως τίποτα. Μόνο την ψωνίζεις, κάτι νομίζεις, σου αρέσει. Έχει και μία αντιπαθητικότητα η επιτυχία», σημειώνει κλείνοντας ο Νίκος Κουρής.